Přejít na výpis diskuzí

Jorge Blanco

OSOBNOST 7.1.2014 
1805 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj Jorge Blanco a Martina Stoessel spolu Chodi je to pravda já se s mimi znám protože Toni je moje nevlastni sestra a já se učím na umělecko školu do Jižní Ameriky
  • ahoj violetto doma se tak co delaš *1* *1* *1* *5* jogre tak andrejka
  • ahoj jsi ten nejhezčí kluk na světě, škoda že chodíš se Stephie Camarena a máte syna :(
    on má syna se Stephie Camarena
    • Co ty tady zas meleš? On nemá syna , ty krávo!
  • Vše nejlepší citím se lip i kdiš to ne ni opravdu o ale alspon to vše nej ktvem naroskam a at to oslavis ve velkym a mohly by natočit par videi jak si užil narosky jako ludmila ma taky video s naroskama a ostatní take
  • To není pravda Jorge neměří 175 cm v porovnání s tím že Tini má 175 on má nejmíň 180
  • Aco kazdy vie ze je sutaz
  • Happy Birthday !!!!!!!!!!!
  • Ahoj,violettu pozeram vsi ked ju davaju. Som fanusicka teba jorche a martini! Ako ste na tom s martinou?? Mohli by ste byt spolu ! sedi vam to!si velmi pekny a tvoje oci prekrasne
  • ahoj jorge mam te moc rada a jsem tvoje nejvetsi faninka a ja te miluju protoze si nejhesci ze studia on beat *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • máš pekní učes asi haluzni

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit