-
chorche radím ti aby si zabil chuana pedra lazzani. *16* *12* *10* *13* *9* *8* *7* *15*
-
-
vis ze on mluvi spanelsky jako ja
-
-
jorge si najkrajsi a naplepsi *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
Mám jeho číslo zní 702 886 812
-
-
A to jsi zjistila kde?? :DD
*1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Holla ja mam veeeeeeeelmi rada violetu a ostatnych ja ich zboznujem aj zboznujem momu a expla
-
Aduš daj mojej sestre pokoj ona si prezivala zle dni a ona ma aj vecsie a otvorene srdieckko na rozdiel od teba ta jej daj pokoj ty hlupana ok neber to ako urazku cau
-
ale fakt ja som to pisala zo srandy ze ma velke bruch a obocie obocie ma fakt velke.Niekoto sa tu zblaznil kvoly komentaru boze vy niektory neviete co to je sranda ze a ten kto sa zblaznila je Aduš ved pise hovadiny prote sa zacala hadat len preto aby sa predvadzala ze je dobry clovek a dusa ale to fakt nieje ona by sa mala naucit co to je vtip a sranda a dobry clovek a dusa lebo ona neni ani to a ani to preto tu nechce byt jej kamoska lebo je zla a niektory napriklad vam povie zareste si zily spravite to nie tak ju neposluchajte je horsia ako demon
-
-
TWL on za to obočí NEMŮŽE -_- twl je to mexičan a mexičani to tak mají -_- a nemá velké břicho -_- *10* *16*
-
-
ja sem laura mirgova a poznam martinu tini achtela bich spoznat aj teba *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
mmm nenávydým vás
-
holky neni pravda co nektery holky pisou jorge by tnikdy nechodil s tini protoze chodi s stephani a navic jsou spolu 7 let a myslim ze ma dite je snim vifoceni a maji fotky a videa a jedna fotka jak je stephani v porodnici a drzel jorge dite ps.promnte za ciby ve psani
-
Jorge Blanco chcem sa spitať či možem milovať niekoho koho som ňenavidela.
P.S. mam ťa velmi rada (posielam ťi pusu) *