Přejít na výpis diskuzí

Jorge Blanco

OSOBNOST 7.1.2014 
1805 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já sem ta nejlepší a nikdo mi do toho nebude kecat Jorge je jenom muj jasny a byla jsem za nim v Argentině na konzertě a fotila jsem se snim tak že je jenom můj *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* Jorge milujutě doufám že nemáš jinou jinak si ji najdu a stane se jí něco špatného tak si dávej pozor tvoje nejmilovanější nejsladší nechaná jenom pro tebe *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* a už jsem nepište nebo vám dám krypláci zadělený a pěkně připosraný papa Jorge tvoje Veronička Blanco *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • jžš seš na hlavuu :DDD To vžadnem případě není tvuj
    • Bože.... Sem píšou jenom mimina -_-
    • Jorgito ale chodí se Steffany..Tak přestaň kecat,aby ti ta huba neupadla..jenom otázka, vážně si taková blbka nebo to jen hraješ?
  • No já nevím jestli pojedu na ten koncert violetty ale asi
  • děkuji *3*
  • On je stejně pěknej jak pablo
  • Taky si někdy představujete co bude dál s Violettou a Leone?
  • ty a stefani ne ani náhodou *6*
  • Vy ste sa skonom zrazili? Povedala som ze kedsa vam nepaci tqk si to nechajte pre seba asi vy neviete citat!boze us sa bojim otvaraju na mnantie svoje huby este oni si na mna otvaraju huby este si hovoria popoluska a snehulienka tie princesny su aspon krasne a niesu take velke kra*vy ako vy este vy mi raz poviete kra*a tak budete vracat krv vy pip.
  • ale jakto že nemá to na osobnostech že má holku *4* jakto *7* a kolik ji je nevíte jak vypadá nemá ji náhodou na fotkách
  • Jak se jmenuje jeho holka celým jménem? :o :( .. Nejvíc mu to slušelo s Tůní..
  • ja sem stanka MIRGOVA

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit