Přejít na výpis diskuzí

Jorge Blanco

OSOBNOST 7.1.2014 
1805 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hej lidi já sice nevím jak ´to mezi něma doopravdy je ale oni si to určitě mezi sebou vyřeší sami *3* *4*
  • leon je noob spatny:)
  • ahoj violetto prosim prijed nekdi kdi chceš kdi na piš prosim prosim prosim šternberku čech ulice bezručova9 prosim prosim kdi chceš prijed na piš ksdi ..
    • Aneto, Violetta je jen seriál, není to skutečná bytost, jen herečka co jí hraje je skutečná
  • Tak holčičky.. Nedělejte si naděje tady na Jorgeho!! On je totiž jen můj !! Jedu na koncert do Budapešti a domluvila jsem se s ním , že mě políbí na pódiu!! Teď mi můžete začít psát závistivý komentáře a začít mě "hejtovat" ale já mluvím pravdu
    • My ti nic psát nemusíme protože víme že tebe by nepolíbilo ani prase
    • I dvou letý dítě je chytřejší než ty
    • Tyhle keci ti neuvěří ani největší blbec na světě
    • Si sprosta ako tago!!! Klames lebo violetta nemala nikdy koncert v budapesti vies moja zlata. Ak si sprosta a priondata tak to povec na rovinu :-)
      • co kecáš? *16* *12* *12* je mi z tebe na *11* *11*
        *2*
        • Co ty tady zas meleš? Ty se do toho vůbec nepleť! Trapačko!! Seš trapná! Jak ti ze mě může být špatně? Ani si mě neviděla! A to musím říct , že vypadám celkem dobře , takže jsem si jistá , že kdybys mě viděla , tak by si rozhodně nezvracela :) To by mě zajímalo jak vypadáš ty.. Trapko :)
          • Ty vypadáš jako prase to ví všichni
      • Doprdele vy idiotky! Říkám , že pojedu na jejich koncert do Budapešti, ne že už byl! Naučte se číst vy blbky malý!! A sorrka holka , ale nevím co to tady to mě valíš za pičoviny ! Fakt nevím co znamená priondata! Seš akorát velká idiotka Kiki
        • Já bych tě nejradši zabila ty krávo
          • Aha tak zabila? Fakt inteligentní děvče musíš být ... Chceš zabít někoho koho ani neznáš ? A ještě mi budeš nadávat ? Kdo si myslíš , že jsi? Kolik ti vůbec je ty spratku malej?! Tak nevychovaný lidi jako jsi ty a ostatní jsem snad ještě neviděla.. Jestli si myslíš , že seš jako cool , jak tady píšeš , že mě chceš zabít a tak.. Tak nejseš a třeba se z toho zblázni ,ty spratku jeden!! ;)
  • vi k***i co se donho starate hlavně dadinka a ema a mia ty mi připadají nejhorší příjdou mi jako uplny d*****i tak toho nechte proto ještě jednou DADINKA A EMA A MIA JSO K***I
  • Jo jasne tebe je 26 a toto píšeš??? *7* *7* *7*
    A najhorší si ty jo!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16*
    Si k...a a premena zamna si o mne hovor čo chceš ale neotravuj má s tým lebo je mi to totálne jedno!!!!!!!
    Takze daj pokoj !!!!!!
    A vy s timi zakazanymi slovami choďte sa strčiť!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16*
  • Co to pišete ja vam nevěřim jesli ty bidlim Argentině tak jakto že pišeš česky ty si semnou nehraj nebo uvidiš jastny jetito jastny ja tě zabiju *16* *16* *16*
  • jinak budu moc smutná..... *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
  • feliz cumpleaños Jorge *14*
  • vše nejlepší <3

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit