-
Hele ty martino stoessel Jorge je můj a ty my co s ním nemáš lest doživota tak se sklidni já ho na světě nejvíc miluju!!!!!!!!!!!!
*16* *16* *16* *16* *16* *16* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
Takže se drž ode mě dál!!!!! -
no tak ty via kukni na tomas a potom na leona potomna tomas apotom zase na leona at si spravis chut *3*
-
hoky tahla stranka je super a holky dekuji za infomace co tu ostatni pisi mame celkem neco spolecneho a to je serial violetta jetli se neco dozvim dam vedet a vy taky *3*
-
ahoj violetto prindeš unas na moje na rozenini 12dubna prosim mam vas rada a chcu vas vidět prosim prosim ste nejlepší bidlime ve šternberku čech ulice bezručova9 prosim *4* *4* *4* *4* *4*
-
dík za odpověd určitě ste bezva holky a já bych vás hrozně ráda poznala *1* *1* *1* *1* *1*
-
ahoj leone moc miliju vaš film a přeji ti vše nejlepší štěstí a zdravi maš narozky přimo na muj svatek *14*
-
Mně se víc líbil v 1.řadě :-)
-
Holá chicas adoro la música
-
Ty bidliš ve Španělsku to jo teda ja ti to žeru raději se schovej a neukazuj se na svět jastny jo ty jsi nevlastni segra Martiny Stoessel tak poom muj ps je tvuj bracha ne raději se schop a vimaš tu blbost jastny *10* *10* *10*
-
On mená žiadne deti a ani neni ženatý !!!!!!!!!!