Přejít na výpis diskuzí

Jorge Blanco

OSOBNOST 7.1.2014 
1805 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a on nema syna ten malicky je jeho no teda to ho malickeho stryko tak si nevimyslajte ok lebo nekto neni zvedavi na vase kokotiny ok tak si laskavo nevimyslajte picoviny ok lebo fakt nejste zaujimavi este raz on nema syna jorge je jeho styko len vy niektary si tu vimyslate blbosti ktore niesu ani na svete tak stim prestante do pip. *16*
  • Newim:já s tebou souhlasím ,jelikož jsem se dozvěděla že jorge měl se svým kamarádem poměr.koukněte se na stránky j.b.je toho plný internet
    • ty krá.vo to nemáš pravdu to by neměl holku!!!fakt pička *16*
      • ty hnusná krávo nejdřív se nauč pravopis a pak komentuj.
        stejně by tě nechtěl už má jinou\jinýho!!
        je mi z tebe na blití,nechápu jak takový člověk může chodit po světě!!!
  • Ten vztah tam mate spatne ! S tini mozna chvilku chodil ale uz ma dite s jinou ten si nemuzu vzpomenout jak se jmenuje ale nna google jsou spolu vyfoceny....
  • je bozi a jestli chodi z tini tak je to superr
  • a dadinka a Emily dajte mi uz pokoj uz dost ste mi ublizily keby som vas nepoznala t oby bolo najlepsie a dajte mi pokoj oby dve,ja sa tu snazim svami smierit a vy sa zabavate s inimy nehovorim ze nemozme ale ja sa chcem len zmierit co to je take tazke mozno pre mna lebo sa tu bavite,preco som vas len spoznala dadinka bola si moja naj kamaratka ale si sa bavila s inimi a ignorovala si ma ako psa,a ty Emily tak isto ako dadinka tak viste velmi dobre kamosky nebavite sa so mnou gratulujem vam ze uz nieste moje kamosky a ani uz nebudete zradcovia velky
  • ahoj holky *3*
  • Nenudí vás to písať? Veď on sem ani nechodí a ani nevie po slovenský.! *5*
    • a porewco sem pises ty ? *7*
  • Odkedy je zasnúbený s Martinou ?
  • a dadinka ano rospravam skredo tak cauko kakauko *15* *14*
  • uz len 9 dni a su vianoce co dostanete napiste my na skype moje meno na skype je vani sarkozi ked nemate skype stiahnite si *3*

ps budem vam odpisovat na kazdu vec len si stiahnite skype ok

Pozdravuje Vanessa Sárkoziova zo Zlatich Klasov

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit