Přejít na výpis diskuzí

Jorge Blanco

OSOBNOST 7.1.2014 
1805 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak tomu nechapu ma dite a nebo ne prosi odepiste
    • Nema dieta ale maleho brata
    • ma dieta
  • ahoj leone ma vas rada ste nejlpeší divam se dicki na temn serial ste nejlepší mam vas rada v šechni a kde budte dělat koncert a kdi na piš mi prosim *1* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • Leon ses dobrej spevak
  • za takich 10 alebo 5 minut mi mozte pisat na skype *2*
  • aha
  • a koho to zaujima lela si iba običajná klamárka *10* *16* *12* *12* takto vyzera klamar *12* *12* *12* jak prasa *1* *1*
  • Anča Jorge určitě nkouří a Jorge syna nemá
  • seš dobrej ale i tomás je heskej ale k violettě hodí tomás.
    • tomás je divnej ten se spíš hodí k ludmile ale violetta (martina) se spíš hodí k leon (jorge)
  • Promiňte za ty vulgární slova!!!! Ale tohle mě vždy vytočí!!
  • Ahoj Jorge moc te miluju a ses ten nejhesci kluk na celym svete a hesky hrajes na kytaru na piano a navic pekne tancujes a moc se mi libis chtela by sem te moc videt na zivo tak to by bylo na celym zivote to nejhesci na celym svete moc te milujuuuuuuuuuuuuuu nemuzu si pomoct ses proste ten nejhescin kluk na celym svete a libi se mi ten dil violetta 2 kdese k sobe vratite s martinou stoessel ale det nevim jakej to byl dil jestli to byl 12 dil nebo 13 dil ale se zase k tobe vratim o mluveni ses ten nejhesci kluk krasne zpivas tancujes hrajes na pianoí a na kytaru a nemuzu si pomoct jak ses krasnej a moc temilujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit