-
Leon je hrozně hezkej nejrači bych sním chodila ale nemůžu hrozně miluji pořad Violetta je prima až bude konzert tak naněj pudu mam kšiltovku z Violetto chci všechno z Violettou nejratši mám Ludmilu má poslíčka jako já Neboli Mercedea Lambre
-
-
Alice,promin ale moc ti nevěřím že máš sluhu sorry.
-
-
Všechno nejlepší k tvým narozeninám!! Užij si oslavu! *3* *14* *14* *14* *14* *14*
-
jžš detiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!JORGE VáM neodpíše-_- twl-_- vidím ako sú tieto deti inteligentné-_- *12*
-
Jorge te amo tanto Te quiero yo nací 15.prosince 2003. Ciudad en la que vives? Ven y echa un vistazo para usted, por favor siéntase libre deseo que quieras una vez que vea por favor .......
-
A keby mal dieta tak byto kazdy vedel a on nema a kazdy to vie okrem blaznov ktory si myslia ze Jorge ma dieta
-
všecko nejlepší jorgene *5* *2* *1* *1* *15* *3*
-
nehadajte sa nikoho z nas neni.ma violettu.a okrem toho je starši buť 13 rokov,o 12,11, 10,14 a tak dalej a bodka.
-
dadinka to řekla hezky
-
jorgre chodi s martinou stoessl nebo s nekym jinym? prosim rekne te mi to:-/:-):-(
-
jo a prosím vás to říkám všem holkám,víte vůbec že jorge neumí česky,takže je uplně zbytečné sem psat např. je můj ...,já tě Jorge tak moc miluju,jsi strašně sexi atd..... -_- *16* *10* *3*