-
I love you Jorge Blanco si krásny a dokonalý
-
ahoj jorge ja te mam rada
-
nikdo jinej neni hezkej jako ty jsi strasne krasnej miluju te a nechapu ty kteří si mysli ze jsi hnusny *3* jsi bozi nikdy z tebe nemohu spustit oci i moje 5leta sestra si mysli ze jsi strasne krasnej... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* pusu a papapa *14*
-
maš mega božíí pravdu ketrin nebo jak se jmenuješ to je jedno :)violetta *14*
-
Ahoj Leone seš moc krásnej umíš nádherně zpívat a na kytaru a pěkně tančíš,moje sestřenice tě moc miluje a když třeba zpíváme a hrajeme si na Violettu a na Kamilu a na Frančesku tak si vybereme nějakýho kluka tak vždycky se o tebe hadáme kdo tě bude mít za kluka ale vždycky to vyhraje sestřenice a tqak já Vanessa a moje sestra si vybereme jinýho kluka,a nás strašně baví Violetta protože můžeme zpívat a tancovat a moc nás to baví a už jsme se všechny písničky naučili a já Vanessa a moje sestra a moje další sestřenice je umíme nazpaměť ale nejvíce jsme je zpívali minulí rok protože nás to bavilo,i když jsme se pak učili jiný písničky ale s tou první sestřenicí jsme furt zpívali Violoettu a hráli si i na koncerty u nás doma když přijuela k nám když můj strejda s tetou jeli třeba pryč s mojí mamkou a s mím taťkou třeba do Karlových Varů tak jsme zpívali dokola a dokols a eště něco moc ti to sluší na fotkách a si sexouš pro mě moc tě miluju kežbych byla s tebou v posteli a dělali by jsme spolu sex co to bysis musel užívat každá holka třeba jako Violetta co s tou si dělal každešj den sex to bě se to i líbilo protože ti olizovala jazyk víš to bě se to moc líbilo to všechno co jsem chtěla napsat pa milujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tě sexoušiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
-
LOVE!!! ♥♥♥♥♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
jsi prostě SUPER mám tě ráda jsi muj fanoušek *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Jsi úplně nejlepší. Jsi ten nejhezčí kluk na světě, krásně tančíš, zpíváš a jsi výborný herec a hudebník. Moc tě miluju *14*
Te amo Jorgito *3* -
-
on to vie aj bez teba *1* *1* *1*
-
-
je nádherný líbí se mi. *14* *14* *14*
-
je krásnej