Přejít na výpis diskuzí

Jorge Blanco

OSOBNOST 7.1.2014 
1805 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prepac nemala som tak viletiet na Tininich osobnostiach prepac som scvokla ale nodpovedala si tak preto som tak viletela prepac to je ale trapas!!
  • miluju tě Leone *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • violetta1230
    jaky ma oci
  • Jsem ráda že je takoví film muůj tatka se nato kouká a řiká že jeto prima učim se španělsky a pak tam někdy zatima hercema přijedu jeto paráda chci točit devítěletýma holkama a klukama Violettu je fajn žeje Violetta 2 Ale Leon sipak najde jinou holku *16*
  • i love Violetta
    *14*
  • Stale ňeverim že sa ťi to stalo. Vždy keď ťa vidim tancovať. Tak mi jen smutno. Vždy keď tancuješ. Vždy si spomeňem na to že si na voziku. Vždy keď mi je smutno. Stale si hovorim že sa uzdraviš a budeš zasa tancovať.
    Zaťial AHOJ.
  • Keby bol Jorge naozaj vysoký 175 tak by bol nižší ako Tini ked Tini meria 174 a má podpätky *1* *1* *1*
  • MMM ty seš teda frajerka gdyž napíšeš zabila tvrdé y a to nám chceš nadávt ty chytračko
  • sami nic nepisala ze si nemozes pisat z dadinkou a ze si dadinka nemoze pisat z inimy a keby to napisala tak sa dotoho nemas co starat lebo sami bola skor dadinkina kamaratka ako ty tak sa tu nepredvadzaj dobre ale bo ti mam zavolat ale bo chapes ale bo ti mam napisat este aj sms alebo chinsky

ps vedeliste ze jorge ma brata vola sa daniel blanco güereña
  • nie raphita je jeho synovec a on a stephia su iba krstny rodiči

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit