-
no jo *3*
-
Ale dadinka ja sa viem chranit sama preco si ma chranila?
A Emily to nikdy nezabudnem ako si mq sklamamla a ked budem mat spoved tak neteba konecne zabudnem a dadinka na teba nikdy nikdy nezabudnem ty si bola moja naj kamoska vies ved ty si bola ako sesternica len vzalena jaj boze jaj keby son ja na teba zabudla tak by som nezabudla a jedno o mne neviete mam velikost topanok mam 29,30,31 to je vsetko caute -
Chci jenom říc že mam jednu kámožku Natku je fak tuk tuk ale pak mam lepší kámošku která bude hrát Violettu už se těšim *5*
-
Chceťe sa pobaviť. Tak sa pozerajťe pogram NICKELODEON. Je to najlepši pogram!!!
-
Leon/Jorge je nádherný a umí i krásně spívat a to je na něm to nejkrásnější
a Tomás se mi ale vůbec nelíbý *10* Na Violettě(v seriálu) jse mi nejvíc nelíbý to že je třeba 39 epizoda a oni v 18:05 budou dávat 26 epizodu když mají dávat 40 epizodu to mě vždycky nasere *10* -
Jorge nespadl z motorky doopravdy-_- Nechápu jak sem někdo může napsat, že spadl z motorky a ti co o tom nic nevědí si to akorát špatně vyloží. Vážně zkuste přemýšlet-_- Ano Jorge spadl z motorky, ale jen v nově vysílaném seriálu zatím jen v Latinské Americe Violetta 3. Tak prosím nešilte:)
-
pane bože *7* *5*
-
Happy birthday Jorge Blanco *1*
-
jsi moc hezkej??
-
Jorge blanco je sexy kral sveta a najkrajsi na svete.