Přejít na výpis diskuzí

Jorge Blanco

OSOBNOST 7.1.2014 
1805 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to Jorge Blanco vy Leoni *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14*
  • Mam te moc rada a doufam ze prijedete s ostatnima do Prahy aby si tady s Martinou Stoessel zazpival. *14*
  • ahojte jorge fakt chodí zo stephie? *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
  • Jžš! Jste jak fanynky Biebera! Kluka nemáte mít rády kvůli tomu že je hezkej a talentovanej! Měli by jste ho mít rády ze srce! A ne z obličeje!
    • Jdi s těma maminkovskejma kecama někam. X(
  • strašné faninky co fandím je strašná a leonetta je hrozná a nejstrašnější je nikča *5*
  • Musim sa ťi priznať že som ťa prvi krat nenavidela. Ale teraz ťa mam rada a obdivujem ta. Si užasni spevak a herec. Som rada že maš dieta s Stephie Camarenov.
  • a daj pokoj Emilia *1*
  • luco pis si to na jine strynky jo ne od jorge blanca *16* *16* *16* *16* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
  • On uz ma dítě?plis odepiste!
    • Jo ale ne z Martinou stoessel ale s jinou
    • Jo on uz ma sure!
    • no
  • jorge je proste nadherny je moj nej nej idol moc moc ho milujem je to proste fesak na celem svete a suhlasim stebou lucíík ked se libaju tini a jorge :3 tak tini nieco knemu citi a jorge urcite taky asi tini ho moc miluje kezby si to priznali ale jorge je uz zenaty nebo ne :( at bude jortini a stepie so s petrom to by bolo radeji super a taky ze uz uplne nic nic nemam proti stepie neni zla milite se ona je mila mám ju trochu rada ale kezby bola jortini stepie by si uvedomila ze tini jorge ksebe patria :( a ne jorge a stepie :( *14* *14* *9*
    • Ahoj já si myslim že to je pravda ale asi toje těšké se někdy dát s bejvaloů dohromady mě se to stalo taky taky mě miloval já ho taky než smesi to dokázali říct a tak to trvalo dlouho, doufam že to dopadne dobře a ta holka jak říkala že zanim byla v Argentině tak kecá kdyby zanim byla tak by měla foto a dala by to sem ne zatim paaaa tady Lucíík *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit