-
Vubec ti nerozumim *16*
-
Vy jste debilky jak můžete najít jeho číslo a navíc já jsem jeho největší fanynka a každej den mu dávám like.
Mám ho dokonce polepené i celé dveře a šílím z něj jak je sexy *14* *14* *14* *14* .
Takže mi ho neberte vy blbky jedny ulhaný!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
ty slepica blba spajdla plna tuku a slaniny.hambi sa ty kur*a . jediny kdo ho tu kradne si ty a nechapem ako od neho mozes mat polepene dvere ked ziadne nemas ved si bezdomovec.a inac jednorozec je ten jednorozec takze si chlap a tympadom z toho vypliva ze si len obycajny chudobny gay .a on takych ludi nema rad chlapce mal bysi na sebe popracovat typujem ze tvoje meno je Sergej *13* *13* *13* *11* *11* *11*
-
Chcípni krávo ty jednorožče 1
-
-
No priznam sa Jorge je trocha trocha viac pekny
-
miluju tě jorgito *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
natali jorge o tejio cau *1* *9*
-
Jorge jsi mooooc nádhernáj až přenádhernej a moooc hodnej ale já už kluka mám a nechtěla bych o něj přijít *3* *4* *14*
-
Milá Emilia Tanková Vanesa šarkeziová sa vás chce opýtať či s Emily chcete deti. Ked áno napíš mi a daj vediet ahojte
-
ahoj jorge mam tě mooooooooooooooooooooooooooooccccccccccccccccccccccccccccc rada vlastně miluju tě pusinku tvoje budouci manželka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1*
-
Nevim co porad povidate jorge zadny dite nema a vubec jste nejaky chytry!?!?!?!
-
-
leon je hnusny škaredy hrozne spieva no proste fuj fran s marcom su 1. naty+maxi,lumi+fede su 2. naškaredší sú: cami,leon,vio,tomas,anna,...
no proste ble:cami,leon,vio,anna... -
-
si hnusna sediva plesata tlsta a obezna jezibaba.mas rozum? je vidno ze ta nikto nema rad ale co by si cakala ked mas taketo neprijemne a blbe spravanie v oci leonikovi. ty si nikdy nic v zivote nedokazala si nula kapis to? nemusis si vybijat zlost na takom talentovanom cloveku iba koli tomu ze mu zavidis lebo si nikdy nic nedosiahla.si nula uz to pochop ty nula! a dokonca zivota si opakuj kto si? nula iba obycajny susen tochto sveta ty nula *7*
-
Ty si hnusná.Pokud vim tak tohle je Jorgeho profil tak ti do p****e,p**i atd..
-
-
hele jako jestly chceš psát na tehlech stránkách tak tady nepiš tyhle tvoje kecy!!!!
-
-
Leontýna má ale pravdu
-
-
-
né to tam dala nějaká hnusná holka on chodí s to neřeknu ale určitě nechodí se tini *16*