-
mi querido
chcem len vyzdvihnúť pana Abrháma... je to najlepší herec na svete a myslím, že aj veľmi dobrý človek... má 66, ale vyzerá na 50 a navyše sa veľmi dobre oblieka, proste je šarmantný. Hoci viem, že je už zásadne proti, bol by som veľmi rád, keby nakrútil ešte aspoň jednu sériu Nemocnice na kraji města, pretože v úlohe Arnošta Blažeja nemá konkurenciu. pozdravujem pana Abrháma a želám mu veľa životného elánu a nech ostane stále vysoko nad ostatnými Jakub Jankech (18) -
Dotaz.
V Bakově nad Jizerou pořádáme t.zv. V ečery v divadelním klubu, ve kterých mimo programu z místních zdrojů uskutečňujeme Křeslo pro hosta. Host je do poslední chvíle utajován a v tomto křesle zasedla již řada známých umělců a sportovců. Byl by jste ochoten se tohoto pořadu dle Vašich možností zúčastnit? Pokud ano, prosím o kontakt.Díky Brodský. -
auta
Pane Abrhám, rád se dívám na filmy s Vámi, a podle toho, jak se v nich stavíte k autům, zacházíte s nimi a pod. usuzuji, že k nim máte dosti blízko. Já jsem fandou fiatu 70tých let. a protože vím, že jste v seriálu Nemocnice jezdil před Hondou s Fiatem 128 coupe, a od pamětníků jsem se doslechl, že jste měl údajně v minulosti mít i fiat 128 rally, (i podle toho je vidět, že jste byl na auta fajnšmekr) prosím o nějakou Vaši vzpomínku na tyto auta, zajímá mě kdy jste je měl, jakou barvu a pod. Za odpověď předem díky, fanda Vás i starých fiatů -
Vážený pane Abrháme,dnes se mě dostal do ruky jeden z mnoha přiblblích časopisů,kterých je na našem trhu spoutu.Je mě 36 let a ještě nikdy mě nic nedonutilo zasednout a reagovat na pomluvy v bulvárním tisku.Jelikož sama pracuji teprve 2 roky v umělecké činnosti a snažím se svou práci dělat k potěše druhých,vím jak moc to bolí,když si nějaký hloupý tvor nebere servítky a dokáže během chvilky zmařit to, v co věříte.S tou naší vytouženou svobodou,přišla bohužel také neskutečná arogance,citová zamrzlost,cinismus a hloupá nadutost těch,kteří sami v životě ničím nepřispěli k něčemu užitečnému. Přeji Vám hodně sil a nedovolte,aby slabý a bezduchý tvor,který si říká člověk, Vám vzal vítr z plachet. S úctou divačka z Ostravy Lenka. PS. Nikdy nezapomenu na inscenaci(bohužel neznám název)kde jste hrál s Libuškou hlídače majáku,který měl výpadky osobnosti!!!!! Děkuji *3*
-
Klub vozíčkářů Trutnov
Milý pane Abrháme,tímto Vás zdravím z východní brány Krkonoš a měl bych na Vás prosbu.Dávám dohromady klub vozíčkářů a činnost je uvedena na www.trutnov.cz/vozik kde je mimo jiné vidět,kdo i navštívil náš klub.Všichni hosté přijeli "jen tak" a diskuse byly zajímavé a plodné.Jako neziskovka nemáme ani na proplacení cestovného.A já bych chtěl touto cestou Vás i s manželkou p.L.Šafránkovou pozvat na posezení mezi nás.Sice jsem měl přání pozvat princeznu princezen za doprovodu jejího nejlepšího prince(myslím Vás) už letos na předvánoční posezení, ale to už mi asi nevyjde a navíc už mám přislíbenou návštěvu Spirituál Kvintetu.Co Vy na to?Myslíte,že by se dalo s Vámi oběma naplánovat setkání s našimi kamarády-vozíčkáři?Jan Roček -
Pohlazení na duši...
Vážený pane Abrhám velice si Vás vážím jako herce i člověka. Právě včera večer jsme na ČT1 od 20 hod. sledovala "Černá karta", i v této roli jste byl vynikající ....prostě dokážete zahrát všechno....přeji Vám z celého srdce ještě mnoho krásných rolí a hodně zdraví i štěstí Vám a celé Vaší rodině. Vážím si Vás i Vaší Libušky Š. za Vaše postoje. -
příspěvek
Jak to děláte,že stále tak SKVĚLE vypadáte?Mám Vás mooooooooooooooc ráda a přeji Vám i Vaší rodině hlavně zdravíčko.A spoustu krásných filmových i divadelních rolí. Vaše divačka a obdivovatelka :-) Jíta -
dodatek
Ještě jsem zapoměl dodat, vážím si pana Abrháma, považuji ho za jednoho z nejlepších z našich současných herců. Když hraje v divadle, nebo ve filmu, má to úroveň. -
dotaz
Někde jsem kdysi četl, že pan Abrhám je bratrem paní Jiřiny Jiráskové. Může mi to někdo potvrdit nebo vyvrátit? Fery -
Ve kterem divadle nebo filmu Vas muzeme znovu videt?
-
ja
Hodně štěstí v osobním životě.