Přejít na výpis diskuzí

Josef Kokta

OSOBNOST 10.8.2012 
52 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kokto ta tvoje k.... si mysli ze je hezka pritom je jak prd.. *12*
  • Jak je možné , že Ornella Štiková se prezentuje vymyšleným životopisem, to nikomu nepříjde divné , že se vydává za někoho jiného?
  • Muži brání p.Koktu,ženy Gábinku.Nejenom on je úspěšný a pěkný.Bohužel p.Partyšová je složitější situaci.Musí se usmívat,být ve střehu před bulvárem a přátelům vysvětlovat co je a není pravda.Také po ní muži šílí a mohla by nasadit parohy,ale je si vědoma,že by o Pepu přišla,vrátit se nedá nic.Odpustit se dá,ale zapomenout???A ještě s takovou Zlatokopkou...Ach jo,ti muži...
  • Líbí-mě také,ale i ona je krásná a muži po ní šílí a ona má oči jenom pro Josefa.Přece nerozbije nikdo manželství jenom proto,že se někdo někomu líbí.Manželství není holubník,každému se vše vrátí.Mě je přes 50,ale se ženáčem nikdy nic.Je to hodně snadné zahnout,ale svědomí...Přece někomu neublížím.Nevím,jsem jiná..
  • Pane Kokto, nezlobte se, ale kdybyste byl chlap, tak nebudete Ornellu furt tak hnusně napadat a vyřešíte všechno chlapsky. Je to vaše chyba, že otěhotněla, kdybyste řekl ne, tak by těhotná nebyla. Je vám přes 50, tudíž byste mohl mít trochu víc rozumu než 19tiletá Ornella. To, že se s vaší paní chotí snažíte všechno hodit na ni, považuji za projev vaší slabosti a neschopnosti přiznat si, že jste prostě udělal chybu. Ornella určitě nepočala z Ducha Svatého!!!
  • Mě osobně se Pepa hrozně líbí, má charisma a nedivím se, že po
    něm ženský šílí. Závidím Gábině, že má doma takovýho chlapa.
  • máte pravdu Dášo...............
  • .......děkuji Karle
  • ..........taky se nad tím podivuju..................že je to baví, že ...
  • .................se mnou to ale nesekne , paní Dagmar
  • Olino nic takového si nemyslím a je mi to na houby ten zájem médii. Ano, jde o peníze. A to hlavně bulvárních deníkům a internetovým serverům, které mé osobní selhání neustále rozebírají.
  • Kde jste se vzal vy? Tak nějak stejně asi. Prostě jsem se narodil kdysi dávno. Od roku 1991 jsem vlastnil reklamní agenturu Quo, která byla asi nejznámější podle reklamních průhů na dálničních a silničních mostech a bilboardů kolem dálnic. Zaměstnával jsem téměř 500 lidí a měli jsme filiálky od Černé pri Čope až po Aš. Firma dělala po dobu 10 let obrat kolem pětseti milionů korun ročně. Ovládal jsem se svými společníky 23 procent venkovní reklamy na území bývalého Československa. Byli jsme úspěšní. Asi proto mojí firmu v roce 2002 koupil největší světový mediální magnát Rupert Murdoch. Tehdy to byl jeden z prvních velkých prodejů české firmy zahraniční korporací. Stačí?
  • Taky nepotřebuju, aby se o mě psalo panem Tripper. Jew mi to hodně nemilé. A pokud jde o mou ženu Gábinu, tak ona pracuje v TV Nova a TV PRIMA od roku 1998. To znamená 14 let reportérské práce. A Rebeka byla naopak skvělej nápad, který ocenil i pan Železný, tehdejší ředitel TV NOVA...............Byl bych radši opravdu kdyby se nepsalo,protože to ke své práci opravdu nepotřebuju
  • Nebojte , zůstávám s Gábinou...........................
  • blbost ...............Gábina v té době už dělala 4 roky reportérku v TV Nova , v pořadu PRÁSK Lenky Hornové
  • Neznám podrobnosti, ale třeba je ta Ornella do Kokty vážně zamilovaná a je nešťastná. Kdo ví, co ji Kokta nakecal a nasliboval. Holka tomu asi uvěřila a teď tohle. Nikdo bohužel neví, kde je pravda.
  • Kokta s Partyšovou žijí jenom ze zájmu bulváru, vlastně ani nikoho nezajímají, kdyby byl Kokta takový byznysman jak se o něm tvrdí nepořeboval by, aby se o něm psalo.Partyšová je pěkně hloupá což potvrzuje i to, že se na začátku kariéra vydávala za Rebeku. Nedivil bych se kdyby jí Kokta mazal med kolem pusy. A my jim to žereme a vesele si dál kupujeme bulvární plátky a čteme jejich příběhy na pokračování jako ze špatného scénaře velmi křehkých vztahů.
  • bude to tak, bych mu nedala ani pusu ve svých 45 letech.
  • Ale je to biftek!Už pohled na matku vypovídá o všem.Zlatokopky obě,které se chtějí zviditelnit a nemají na to.Už to jméno-Ornella Stiková.Jak může k takovému příjmení vybrat toto jméno.Celý život matka snila,že z ní jednou něco bude.Není,tak alespon at jsou peníze...ublížit,zranit,nezáleží na ničem
  • Nečekat,poslat k vodě a hlavně oškubat,at to s ním sekne..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit