Přejít na výpis diskuzí

Josef Kokta

OSOBNOST 10.8.2012 
52 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vy znáte podrobnosti?Docela mě to zajímá.Gábina je o 20,Ornella o 40 let mladší,to není normální,to je nechutné...
  • Svět se už doopravdy asi zbláznil,jestli je zájem o takového p. Koktu. Jenže to si myslí jen p. Kokta, že je o něj takový zájem. Pravda, je taková, že jde o peníze nikoli o p. Koktu. Olina
  • Svět se už doopravdy asi zblaznil,jestli je zájem o takového p. Koktu. Jenže to si mysli jen p. Kokta, že je o něj takový zájem. Pravda, je taková, že jde o peníze nikoli o p. Koktu. Olina
  • Pokud bude paní Partyšová chytrá a nebudou s ni cloumat emoce, tak bych ho měla nechat ať si užívá a počkat na rtará kolena, až onemocní a to už nebude dlouho trvat, a pak mu nasadit takové parohy a šupnout ho někde za odměnu do ústavu mezi bezdomovce. To bych udělala já. Karolína
  • Podivuji se, že některá média už píší takévé ptákoviny, jako že nějaký chlápek přivede nějakou buchtu do jiného stavu. Za chvíli budete psát, kterej popelář se večer ožral. Když už nemůžete nic napsat o skutečně známých osobnostech, tak raději nic nepište.
  • Myslíte tu paní, která než potkala Pepu, tak na tom byla úplně stejně jako Ornella a udělala to samé? *3*
  • partyšová je biftek ale pěkně tvrdej a okousanej *4*
  • Co to je za exota? Kde se vzal? Prý osobnosti...
  • Partyšová se mi stejně nelíbila, pokud jde o zlatokopku, tou je ona! Takže Josefe, hodně štěstí...
  • pane Kokto jste neuvěřitelný hlupák.tohle co jste si nabalil najdete na každým rohu nevím co je tak rajcovního na tom zakousnout se do kusu okoralýho točeňáku když doma mám šťavnatý biftek.přemýšlejte!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Pane Kokto jste blázen!Jen si vemte tu zlatokopku-patří vám to!Vyměníte šikovnou a pracovitou mámu svého syna za tohle zmalované,navkusné individuum?No,jen do toho.
  • Budte hodný na Gábinku.Krásná,hodná,syna máte pěkného a zdravého.Ani jeden si nezaslouží váš odchod.Možná je to kachna.Gábinka je sluníčko.A to jsem ženská!!!Mužský si asi nedovedou vážit toho co mají doma,je mi to moc líto.Má vás ráda,ostatní jsou fámy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit