-
Ahoj Pepo!!!!!!!!
Ahoj Pepo v ulici to fakt válíš!!!!!Musím říct že ti opravdu závidím že si můžeš zahrát s takovou hvězdou jako je Matyáš Valenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Moc prosím písni mi na mail!!Dik *1* *3* *3* *15* *1* -
-
Re: Mrzi mne to !!!!!!!!!!
cusik Pepo ........... plsek dal by si mi tvuj e-mail ...icq...bo neco takovyho ????...... PLSEK !!!!! moje icq je 436521129 a nebo e-mail H.y.J.e.N.a@seznam.cz....plsek napis mi moooc te plosiiiim kdyztak se uvidime na lhs paik !!!!!! *7* chtela bych ti totiz neco rict !!!
-
-
prosim
ahoj jestli tady ma nekdo na Pepu icq mohl by mi ho prosim poslat na mail s.k26@seznam.cz predem diky -
Co to bylo?!?
Tedy dneska jsem se zase těšil, že v Ulici bude prostředí, které jsme už dlouho neviděli, ale již při upoutávkách jsem měl jakýsi podivný pocit z toho neznámého člověka; a ono opravdu! Co to tam místo toho Navrátila dali?! Když musela odejít T. Brodská, nahradili ji Žilkovou, protože rychle najít někoho podobného Brodské je zhola nemožné; pravda Žilková byla její pravý opak, ale když něco řekla, tak to řekla. Tenhle neznámý člověk také není původnímu herci skoro vůbec podobný, ale hlavně neumí hrát a rozhodně se zdaleka nemůže Pepovi Navrátilovi rovnat, o což se snaží; když ten řekne A, člověk neví, jestli myslí A, B, nebo C. Neví o tom někdo něco víc?! -
jsi vážně super
Ahoj jsi vážně bezvadnej herec škoda jen že teď v ulici nehraješ *9* -
-
pepíčkovi
Ahoj pepíčku jsi fakt dobrej herec v ulici až někdy budeš mít čas tak mi napiš na email ADivisek@seznam.cz budu ráda ahoj *14* *1* -
Re: jsi vážně super
Ale on tam opravdu hraje; teda jednou za čas, ale aspoň něco. Hlavně by to chtělo i nějakou roli někde jinde. -
-
Re: Re: jsi vážně super
Já vím že tam ještě hraje ale strašně malinko a skoro vůbec tam není vidět *9*
-
-
-
Lea
Je to fakt super herec v ulici *14* *14* -
Všechno nej!!!
Pepíku všechno nej k narozkám!!!Ať se Ti všechno daří,hodně filmů a seriálů a všechno co si přeješ *5* *4* *4* -
Nechápu vás
Panebože já vás nechápu,nic ve zlým,ale fakt nepochopím že sem píšete aby napsal icq...on sem možná ani nechodí a když jo,tak pochybuju že vám napíše...to je lepší psát na mail,někteří odepisují.Ale málokdo vám jen tak dá icq,to by neměli žádný soukromí... *3* -
-
Re: Nechápu vás
jo to je pravda
myslite ze potom touzi aby si s vama psal????
dit vy byste chteli vedet vsechno a uz byste mu nedali pokoj -
Ale já se chápu
Ahojky jako nevím jaký slova máš ve svým slovníku když neumíš ani pozdravit ale to je moje věc co mu ppíšu a na co se ho ptám a záleží na něm jestli nám ho dá nebo napíše at se nezlobíme ale že chce mít soukromí takže logika srry neber si to vážně *3* -
-
Re: Ale já se chápu
Hoj..Promiň,já jen že mě to vážně štve..jasně že to tvá věc.Ještě jednou promiň.
-
-
-
Peťa K.
Ahojík *3* jak ti sem psala ta Marťa B. tak to je moje kámoška ze třídy a jsem ta její kámoška o který psala, písni mě nebo martě na mejlík prosím můj je Petra.Kosi@seznam.cz *3* *4* -
dáte mi e-mail?
Ahoj Pepo dáš mi prosím tvuj mail? já už si píšu s Matyášem Valentou a ráda bych i s tebou dal by jsi mi ho prosím? děkuju *3* *3* -
-
Re: mrziiii mne to !!!!!!!
cusik Pepo ........... plsek dal by si mi tvuj e-mail ...icq...bo neco takovyho ????...... PLSEK !!!!! moje icq je 436521129 a nebo e-mail H.y.J.e.N.a@seznam.cz....plsek napis mi moooc te plosiiiim kdyztak se uvidime na lhs paik !!!!!! chtela bych ti totiz neco rict !!!
*7* -
-
Re: Re: mrziiii mne to !!!!!!!
ty jedeš na lhš? na jakej termín? já na 2/09
-
-
-
Madam z Iziu
Ahoj, viděl někdo ten film Madam z Iziu? A nevíte kde se dá zkouknout? Díky -
-
Re: Madam z Iziu
Nenašel jsem o tom víc, než, že to existuje...
-