Přejít na výpis diskuzí

Josef Rychtář

OSOBNOST 6.5.2014 
1735 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *8* Tohle je snad první vypořádání mezi pozůstalými, kdy manžel se synem zůstavitelky uvedli do soupisu předmětů dědického řízení i snubní prsteny zemřelé. Šaty i osobní věci si vdovec vyzvedl na prosektuře, ale všechny šperky, vč. prstenů, musel zřejmě vydat právnímu zástupci nezl. Artura. Takže po ukončení řízení dostal oproti podpisu pouze ty dva bezcenné šmuky, které beztoho zaplatila Iveta a Artur o ně určitě nestál. Jak moc a určitě právem "v mezích zákona" Štaidlové Rychtu při první schůzce po Ivetině smrti skřípli, ví jen oni. Dle průběhu událostí a ňafání vdovce, že se dědictví "vzdal dobrovolně ve prospěch Artura", věřím, že Štaidlům "vydal dobrovolně" i Ivetiny ostatky s tím, že si může přivydělávat komediemi s prázdnou urnou a prázdným hrobem dle libosti (aby mu tedy z toho dědictví po babičce a sedmiměsíční manželce taky něco káplo).
    *12* *1*
  • Luky1987
    Jediné co Macurovi jde je ukazovat se pred kamerami, novinári a bulvárem stejne jako Rychtárovi
  • *8* Tak 300kaček/hod.? Vývojář mobilních aplikací přiznal, že se ho ujala menšina z Česka, aby se najedl u supermarketů z vyřazených potravin, jinak mu zbývalo už jen vybírat kontejnery. Tak kdo koho v té Anglii vlastně zachraňoval? Zlatej českej ďolíček, kde se dá lehce žít ze šaškování před bulvárem, že pane Mgr. Macuro?
    *1* *1* *11*
  • Luky1987
    Dobrou noc Vacátko a Vero
  • Taky dobrou. Já mám pro strach uděláno, bude to tím, že si zbytečně nezatěžuju svědomí. Přeji dobrou společnost a příjemné grilování. Já budu zítra ohrnovat brambory, sázet jiřiny a do skleníku papriky. Práce šlechtí.
  • V jeho péči jen kvetla.Tolik lásky nezažije jeden ani za 10životů.To já mám dovku a dnes jsem umyla okno,vyměnila záclonu,vydrbala lednici a linku v sezónní kuchyni a grilovací sezóna u nás může začít.Už se na to těším.Dobrou noc Vacátko a ať tě ani starý,ani ušoun v noci nestraší.
  • -musíš pracovat, jinak příjdeš o dům
    -zalarmovat, odalarmovat, smazat "háčko", Ivetko neplakej, prdelko
  • Vrána vráně oči nevyklove.
  • *8* je vyšeptalej degén. Jeho tatík, prý celebrita AAA, ho dotlačil na jakousi knedlíkárnu a hned si myslí, že je špičkový investigativní novinář. Jedna Koktova matrace ho vystrnadila z Prásku!, druhá-tupá Ornella ho teď vystřídá v eXtražumpě. Koprolálie nejde moc dlouho zadržovat, takže teď tu bude furt prohvězdičkováno. Se divím, že nechává v klidu franckajagrovyho, ten přece tepe Rychtu léta ze všech nejvíc. Že by tichá loajalita za věrnou spolupráci na diskuzích?
  • Bylo fajn už tak paranoidní Ivetu strašit?
    -on tě zabije
    -ty umřeš
    -hledají tě policajti
    -oni tě zavřou
    -tady máš dnešní porci bulváru
    -novináři zas číhají u domu
    -zase tady obchází Macura
    Se nedivím,že z té přemíry lásky a péče hopla radši pod vlak.
  • *1* Šišla je pasé, teď volá Turka. Chtělo by to reportáž, kolik má letos tlustej kaššer kaššenek a jestli už vyvedli káššátka. A pak videjko, jak se Standou vytahujou stehy Ivetě a Gejše. Typnu si, že občas dělali i šití, tedy ševcovinu, když na ni padla lampička...
    *8*
  • Vrať se do žumpy.Běž si poplakat k prázdnému hrobu a zavolej si k tomu šišlu de bi le.
  • Luky1987
    Pane Švec nemá smysl se sváma vubec bavit
  • Pokoj vám nedám dokud hp vy nedáte Josefovi.
  • luky zavři si tu svoji smaradlavou držku a di do prde..
  • Luky1987
    Presne máš pravdu Vacátko
  • Luky1987
    Šveci, tak se nastehuj k Rychtárovi a nám dej pokoj
  • Luky1987
    Ale já mám a mel sem Ivetku doopravdy rád, ne jako Rychtár jen jí využil kdyz žila a manipuloval s ní. Ted breči nad jejím prázdnym hrobem, kdyz už je pozde
  • a já sem o nich nic nepsal,tak co to kecáš za sra.ky ty mag.re zkur..ný.je vidět že to máš v mozku přeházené ty kolečka.Vacátko
  • vacatko ty si totální ko..t který patří do blázince, ty si s nima nebydlel tak nevíš jak to tam u nich bylo ty debi.. zalez zpátky z kama si vylez a neurážej mě i Josefa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit