Přejít na výpis diskuzí

Josef Rychtář

OSOBNOST 6.5.2014 
1735 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Šveci, běž spisovat bláboly o Ulici, na víc nemáš. Do nich ti nekecáme, tak se nestarej, z čeho si utahujeme zase my. Napiš svých 10, nebo alespoň 7 důvodů, spíš důkazů, že Rychta Paní Ivetu Bartošovou skutečně a nezištně miloval. Paní Bartošová i pánové Gott, Vetchý, Menzel a mnoho dalších slušných a významných lidí, ti nic neudělali a pro kus žvance o nich píšeš
    neskutečné prasárny. Už to nehul, brepto, nejsem Vocátko.
    *11* *12*
  • Pan Rychtář Ivetu skutečně miloval, a pomáhal jí jak to šlo, Neříkám že je svatoušek ale za Ivetinu smrt nemuže, a Vocátko, Věro, Luky, se zklidněte a nenadávejte na něho nic vám neudělal
  • Je pravda,že Fracek dost sešel,od doby co nemoderuje Prásk..z nových fotek je znát,že rezignoval a zase přibral a už ani nemá "super" účes jako dřív *15* Taky mu nepřidal ten prohraný soud s Vetchým..holt se karta obrátila a jde do háje..
  • *11* Tak moc udělal spratek pro celebrity Rychtáře a Macuru, a oni mu je sebrali, to je vděk! Vytrvalé kompromitování i smrt IB mu sice vydělaly na slušné zabezpečení rodiny, ale jeho vyhulenej mozek a ztráta soudnosti kvůli tourettovu syndromu se záchvaty koprolálie ho připravily o další příležitost ovládat "myšlení lůzy a plebsu" přes dle jeho špičkový pořad
    s jedinečným komentátorem, jehož drmolení a koktošilání mohla rozumět snad vlastní matka, příp. klinický logoped. Švec se ani tak nezastává Rychtáře, jako sebe (jeho mediálního stvořitele). Franckajagrova píše, že se jí jeho urážení nelíbí, přitom se tetelí blahem jako František Venclovský po přeplavání kanálu (já su tak ščasné!!!).
  • Najdou se mezi novináři i takoví,kteří nemají důvod lézt Rychtářovi kvůli fotce zrychtované Ivety do análního otvoru jako šišla protekční spratek
  • Budeš se muset smířit,že se najdou i tací,kteří patří k Rychtářovu fanklubu.Patrik Švec na něm obdivuje vše.
    -profesionalitu s jakou se zhostil své nové životní role vdovce
    -jeho upřímné,ukazováčky vytlačené slzy před tv kamerami
    -osobní statečnost s jakou se vyhýbá soudům
    -jeho tiché rozjímání před prázdným hrobem
    -slušnost a vybrané chování hodné Gutha Jarkovského zejména k neplatícím novinářům
    Zkrátka vzor ctnosti a dokonalosti.Co na tom,že většina národa z něj blije.
  • Luky1987
    Vacátko, co rikas na to, jak se Švec zastáva Rychtáre
  • Luky1987
    Rychtár je u mne človek, který bez Ivetky nic neznamená a vy pane Švec, co si myslíte je mi jedno
  • Chtěl jsem sice oživení diskuse a další diskutující,ale ne urážky a zastávání se Rychtáře *1*
  • Luky já vás urážet budu, když vy urážítě Pana Rychtáře.Nelíbí se vám to že,tak když se vám to nelíbí,tak naurážejte ani vy.
  • poté, co byl odejít z Prásku!, přišel o svého maskota Josefa. Také vdova Šárka dává přednost Turkovi z Blesku přesto, že jí Pája leze do zádele. Dokonce napsal, že všichni slušní lidé se musí křišťálovému Standovi omluvit, protože má ze z Plzně titul JUDr., "zabezpečil" rodinu líp než on,
    takže byl velmi dobrým tátou. Když nemůže "ovládat lůzu" coby špičkový kokokto-moderátor, šmejdí po osobnostech a kompenzuje záchvaty koprolálie,
    toureťák zhulenej.
  • Ne že bych vám to přál,že vás někdo uráží,ale aspoň vidíte,jak to je nepříjemné..snad vás to poučí a co nechcete,aby vám dělali jiní nebudete dělat jim..tedy urážet..
  • Luky1987
    Pane Švec, tak jsi jdete za Rychtárem a podejte si s ním ruku, ste asi stejnej jako on a neurážejte mne a Vacátka
  • Nakonec těch trestných činů i po smrti Ivety Rychtář napáchal daleko víc..např.opakovaně a přes zákaz kopal jámu na obří kříž,i když byl upozorněn,že kříž této velikosti nesmí stát tak blízko trati..dodnes však nebyl za nic z toho potrestán..pravděpodobně na ně něco ví..že to nechali jentak..stejně tak je podivné,že mu napsali v nemocnici neschopenku 2 dny po smrti Ivety,poté co nahrál,že byl napaden..ve skutečnosti byl s tím člověkem domluvený...jelikož se vůbec nebránil jako jindy a jen se nechal shodit na zem a k tomu to fotil jeho fotograf..
  • pro Vacátka - tohle psal fakt někdo jiný než já *1*
  • Důvod proč se dodnes nevyšetřilo,kdo posprejoval hrob strýce Rychtáře i celý hřbitov je jasný..Rychtář má dodnes kontakty,jelikož kdysi byl u policie v Říčanech..takže jemu a jeho kumpánům dodnes projde vše..
  • Vocatko a Luky jste Ko..ti nic víc
  • Časem se dostala do fáze,kdy kolem ní nikdo normální nebyl..
  • To že si nechal urnu je jeho věc..urna už stejně není nic..jen popel..ale to že i rok po smrti Ivety vytahuje nahrávky do bulváru a fotky z léčebny,za to už by mo měli zažalovat !
  • Že si nechá urnu řekl dávno před pohřbem..respektive řekl,že Iveta bude pohřbena do hrobu k jeho dědovi ! A pak dokonce nechal posprejovat hrob svého strýce a celý hřbitov,aby to vypadalo,že jsou chudinky a někdo jim zničil hrob..přitom ten hrob nebyl jeho,takže si to objednal,aby bylo o čem psát..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit