-
Urážky Macury tady nemají co dělat..on se snažil pomoct..
-
Presne Vero máš pravdu Rychtár a Macura jsou dva kašpari
-
Zítra je tomu rok, co Ivetka spáchala sebevrazdu je mi za ní tedka smutno :(. Co bude Rychtár zítra delat je mi ukradený, ale typuju že pujde ke kolejím, prazdnemu hrobu Ivetky a obcházet pietní místa
-
Řekněme,že pláčeš hezky,ale na blbém hrobě.My tuhle srandu neodstartovali.Já jsem daňový poplatník a z mých daní je placena PČR.Kdybych si z toho nedělala srandu,tak bych musela vzít hůl do ruky,abych těm dvěma kašparům zpřerážela hnáty za to jak odčerpávají mé daně za svoje nesmyslné udání jeden druhého.Takže asi tak.
-
Jen si v tom libuj..je vidět,co jsi zač..
-
Všechno je pro vás sranda..jste trapní..mě to vtipné nepřijde,že je to zítra rok,o Rychtář dohnal Ivetu ke smrti..
-
*8* Dopis na rozloučenou našel Pepa už před čtyřmi dny, ale 29. dubna běžel Ivetu hledat k přejezdu a pak ke kaššerovi s kaššenkama. Zápletku po roce vylepšil útěkem strážci zákona na místo tragedie, které si mimochodem s Ivetou dopředu vyhlédli, a zmařeným úmyslem odzbrojit policistu a picnout se jeho služební zbraní. V rozrušení zapomněl, že má doma svou pistoli... V první řadě zavolal blbovi Novotnému a myslel na to, co mu tyátr vynese. Doufám, že Macura v den výročí nezůstane pozadu a zase jednou uvidíme "Gdéjeten špýnavej pódvodnej vrách" a pořádnou bitku do posledních sil. Slovy Shakespeara: "Však věčně bude bulvár jímat znova žal Macurův a blbost Rychtářova". Šetřím játra, takže to jdu rozchodit.
*1* *1* *2* -
Já bych doporučovala zapít,tak každý 30 článek.Je to ještě nadlouho a játra mám jenom jedna.
-
Taky nevím co je na tom nepochopitelného.Od jednoho přítele utekla k druhému,aby s ním odjela na dovolenou,aby ji předal třetímu,aby si užila prázdniny na ehm zámku ze kterého ji vysvobodil první a kruh je uzavřen.Vacátko dej pozor.S každým článkem o této tragikomedii panáček a máš tu delirium tremens ani se nenaděješ.
-
*15* Macurovi došly prachy, že už je zase zpátky. Prý mu hučí v klacku, jak nemůže zapomenout na svoji prodanou nevěstu přisouzenou mu bohem. Jestli on nepřijel, aby dal Pepanovi k narozkám stejný dárek jako Iveta.
Není mi jasné, proč za použití špičkové pátrací technologie na vyhledání tragikomické dvojky ZM+IB utratili poliši tři mega, když celá anabáze probíhala v přímém přenosu TV Prima a Nova. Nakonec vyjde najevo, že si PČR najala Pepovu bezpečnostní a pátrací firmu a Rychta tak inkasoval dvakrát,
od Novy + od policajtů. V této kauze je možné úplně vše, du si dát panáka.
*8* *11* -
Se mi to podařilo vložit 2krát.Aspoň bůůůvol bude mít co číst a mínusovat.
-
Chi,chi.Asi to tak bude,ale stíhá prudit kde se dá.Je jak mor.Já dopékám kys.zelí na cibulce s anglickou a klobásou v listovém těstě rodince k snídani.Musím v noci,jinak by mi to sežrali ještě horké.Vdovec sbírá síly na svůj velký narozeninový den.
-
Chi,chi.Asi to tak bude,ale stíhá prudit kde se dá.Je jak mor.Já dopékám kys.zelí na cibulce s anglickou a klobásou v listovém těstě rodince k snídani.Musím v noci,jinak by mi to sežrali ještě horké.Vdovec sbírá síly na svůj velký narozeninový den.
-
*1* Ty si asi nejvíc rozumíš se svojí Aňkou-dlaňkou, hihi.
*1* *1* -
Rajcovní je leda pro feťáky a debílky s IQ dnešní venkovní teploty *1*
-
*8* Nemám ponětí, proč tyto diskuze bere jako poslání. Nikdo nechápe, že ví všechno a má to tady pod palcem. Paranoidní psychotik, řídí ho mimozemšťané, nemá cenu odporovat mu-hahahehe.
*11* -
*1* *1* Haha-franckajagrova Rychta ti nasadil parohy, dodnes nenávidíš celé jeho pokolení vč. batolete, nemůžeš překousnout, že ho má Darina i tři roky po rozvodu, coby profláknutého vdovce po IB, stále v domě po svých rodičích a dusíš se žlučí, že to tak zůstane. Zrovna ty nám piš o závisti.
Haha haha haha.....lol.bůůůůůvole.
*1* *1* *1* -
*1* *1* Nezáviď Ušounovi synka, bejvák v Helence a rajcovní přítelkyni.
*1* *1* *1* -
Nikdo tě nemá rád,nikdo o tebe nestojí,tak pliveš kolem sebe jedovaté sliny.Napadáš malé dítě jen proto,že jsi zbytečná,nenávistná,zamindrákovaná a nikým nechtěná nula.Musíš si hodnotit vlastní elaboráty,protože nikdo jiný to neudělá.Radši se zkus zamyslet ty kreaturo.To bych,ale od tebe chtěla moc co?Myšlení ti nic neříká.To dítě,které tady neustále napadáš má alespoň rozumnou babičku,která mu dá možná víc lásky,než ty poznáš za celý svůj ubohý,zpackaný život.Takže ten prcek má naději.Tobě už nepomůže ani svěcená voda.
-
Nezáviď pořád Macurovi..