-
tak proč to neustále komentuješ..drž se prosím tématu diskuse,nebo budeš zablokován..
-
*1* Možná byla fotka v Blesku nebo na Super.cz, kdo si to má pamatovat...
*1* *1* *1* -
*1* Chci vidět svatební fotku paní haha-bůůůůůvolové-franckyjagrové i vysokoškolské diplomy, příp. disertační práce, výjimečného haha-páru i jejich kokosů-ananasů :-o!! Darina asi zapomněla dát Ušounovi na cígy, tak na ni zaťukal a dveře prdly. Nevím, kdo jiný by v té vile měl bydlet,
než její syn s rodinou. Snad ne Macura nebo její první manžel, zamindrákovaný paroháč bůůůůůvůůůůůl-franckajagrová-haha, hihi?
*1* *1* *1* *8*
Macura momentálně utrácí prachy od bulváru s cestovatelkou Tončou Chrásteckou (viz foto AHA), o zachraňování paní Nové nemá zájem, páč je ještě starší než Iveta a není králíček-bobeček. To jedině, až bude úplně na suchu, příp. nesežene v Londýně nevěstu mezi přistěhovaleckou menšinou z CZ nebo SK.
*5* *1* *1* *1* *7* -
Nezávidím, mne je to ukradený
-
Nezáviď *2*
-
myslím díky jejich nízké inteligenci a dalším jejich podivným odchylkám..a Darina už si zaslouží klid potom všem..už si užila s výchovou svoje a nikdo po ní nemůže chtít aby vychovávala vnouče,jelikož její syn a snacha toho nejsou schopní..ani nemají co pohledávat v jejím domě.."nevěsta" má jistě dost svých příbuzných a nemusí smrdět v doěm Dariny..
-
Už je tu zase haha a mínusuje komentáre od Vacátka, Very a moje sobe dáva plus
-
Tipuju,že za chvíli zasáhne sociálka..těžko může dítě vyrůstat v prostředí kde dědek Rychtář v noci opilecky řve a taťka ušoun prokopává dveře od pokoje své matky..a matka dítěte žila s feťákem,jak sama přiznala asi před dvěma lety do bulváru..materiálně jsou jistě díky bulvárnímu vystupování zajištění,ale i tak nemají na to,vychovávat dítě..
-
oprava ananas *2*
-
Jak se říká ze schnilýho jablka anana neuděláš ! *1* To znamená,že dva menťáci budou mít z dítěte zase jen menťáka..geny plus katastrofální výchova plus nevhodné prostředí udělají svoje..ale třeba vnuka Rychtáře dříve odebere sociálka..nakonec za chvíli stejně o barák přijdou..
-
*5* Já se na konec dubna těším, protože si s kamarády opeču 2-3 buřty na haluzích z mých jabloní, hrušně a višně - budeme pálit čarodějnice a popíjet samohonku. Jsem po třítýdenní chřipce jako vymačkaný citrón, ale snažím se vše dohnat. Rychta ať se na výroční+narozeninový den i s Turkem třeba pose*e, mě to náladu rozhodně nepokazí. Alkoholismus většinou obse*e třetí generace, což se potvrdilo u Ušouna, jeho prcek má naději, že se to zlomí... při vší smůle, do které se narodil, mu to ze srdce přeju.
*3* -
Asi se tvůj příspěvek nelíbil bůůvolovi,ten totiž chce,aby prcek byl jako ušatec a dědek.Holt se mezi nás vnutil udavač a naše poklidná písemná komunikace se mu nelíbí.Asi by rád,kdybychom se tady uráželi,vzájemně napadali stejně jako na jiných diskuzích,kde se vyskytuje.Já se ovšem hádat nemíním.
-
Nazdar Vacátko jak se máš ? Dlouho jsem nepsal, protože jsem byl v práci a nechtelo se mi nejak moc psát z únavy. Už sem zvedavý na to s čím príde Rychtár 29.4. kdy Ivetka spáchala sebevrazdu, ale bude to to samé koleje, pietni místa atd. nic nového určite
-
Z vnoučka bohužel vyroste stejný mentálně retardovaný jedinec jako je ušoun..žádný důvod k radosti..za pár let bude krást a mlátit lidi stejně jako jeho otec i děda..
-
Turek z Blesku v přestrojení předstíral zájem o koupi domu po IB, a "ví
první", že tam chybí pocmrndanej tepich. Zpráva dne.
*11* -
*5* Když Ivetu shodil stoleček, nebo chudák Gejša, anebo jí lampička udělala monokl, nosila podobné černé brýle jako občas, když žila s mercedesem Láďou. Po elixíru z medikamentů a chlastu se jí musel zdát krásný Quasimodo i Boblig.
*7* -
*9* Nevím, co bylo závadného na mém přání rychtářovic prckovi zdravíčka a co nejméně praštěných genů po ovdovělém dědkovi. Jsem asi v nemilosti, je to v krátké době druhý zcenzurovaný příspěvek - nijak vulgární, bez rasistického podtextu, ach jo...
*8* -
Vždy mě dojme jak vdovec ztratil smysl života.Nedokáže se z ničeho radovat.Strčím si ukazováčky do očí a vyroním dvě slzy.Ani zmínka,že by se radoval z pokroků vnoučka jak roste nic.To za života nebožky měl spoustu důvodů se radovat.Když trajdala po Schengenu,nebo,když líčil jak po ní uklízel to radostí až plakal.Je mi nějak blivno.
-
*8* "Pepa je strašně hodnej, pracovitej a vyzrálej, je to krásnej chlap. Udělal pro mě prní a (hlavně) poslední, je to opora, cholerik." Musela být sjetá našrot. Brýle ji Pepa nasadil růžové, věděl, že je "hrozně sitlivá".
*13* -
Se nedivím,že matka zešílela spatřivše jeho mužnou hruď.Pořád je to pěkný chlap povídala svého času Iveta,tak to musí být pravda.Asi si neuvědomovala,že už by taky potřebovala brýle pro toto své odvážné tvrzení.