Přejít na výpis diskuzí

Josef Rychtář

OSOBNOST 6.5.2014 
1735 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luky1987
    Vacátko máš pravdu. A já porád tvrdím, že Rychtár je magor i Macura atd. Ivetku jsem mel rád a mám
  • A to že byla Darina Kyzlíková ví skoro každý kdo to sledoval déle než po smrti Ivety..naštěstí Darinu osobně neznám ani nikoho z nich..
  • Naštěstí nikoho z nich 30 let neznám..
  • *1* *15* V.ůůůůůl-nováá-franckajagrová buď nestíhá, že neví příjmení Dariny z prvního manželství, nebo je to ten první manžel, co mu Rychta nasadil parohy a vyštval z vily Helenky. Potom své příjmení neuvedl záměrně. Třicet let spalující nenávisti přenáší i na syny, malého vnoučka a jeho matku. Kdo jiný může znát všechny ty detaily. Teda, to by Darina snad měla větší smůlu na chlapy než chudák Iveta. Z louže do bláta! Co myslíte, Věro a Luky?
    *8* *13*
  • Po rozvodu je celkem normální,že se žena vrací k původnímu jménu,co měla za svobodna,ovšem Darina zvolila zcela nové *1* Vzhledem k tomu,že už byla dvakrát vdaná,má už čtvrté příjmení v životě..nejdřív Kyzlíková,pak byla vdaná poprvé,pak Rychtářová vdaná podruhé a teď Nová !
  • I to je možné.Nedělám si iluze.Uklízet po ní chtělo asi hodně silný žaludek.Pak mu ještě vzala kramle a odjela na dovolenou s Mácou.Zatímco on se viděl jako celebrita,která si tuhle tyká s Gottem,támhle jde na pivko se Štaidlem.Představoval si,jak všechny celebrity hojně přechází pod jeho agenturu a ono prd.Teď ho část národa nenávidí a zbytek z něj má srandu.Agentura je na pokraji krachu.Ani se nedivím jeho staršímu synovi,že se za něj hluboce stydí a nechce s ním mít nic společného a Darina ani jméno.
  • Spíš to vypadá, že se jí krutě mstí. Až ho najdou hore bradou, jeho rodina si oddechne. Nedovedu si představit potkávat tohle doma...
  • *1* Na diskuzích AHA a Blesku má klona ".ochman", který mu pořádně zatápí.
    Vůůůůůl je těžce závislej na článcích o IB a JR a pokud to není Macura osobně, bude to jemu naprosto oddaná "oběť domácího násilí" z líbeznického hampejzu, co se mu teď stará o jeho dvě slepičky.
    *1*
  • Tak hrábě nechal Ivetu pít a ve výkalech,zatímco Rychta ji udržoval v čistotě a na suchu.Škoda jen,že Nova byla v Itošce s nima,tak je zdokumentováno,že sotva ji vysvobodil,tak šli chlastat.Kdyby radši mlčel zachránce.Čím víc to rozpatlává,tím víc Ivetu znevažuje a to žije jenom,aby chránil její čest.To je vůůůůl korunovanej.
  • Bůůůvůl přijde zasmrdí a odtáhne.Celý 1den se odmlčel.Asi rozmýšlel strategii,jak nás co nejvíc zdrtit.Ten ti to ale nandal závisláku chi,chi.Sám všechny drby přímo hltá.My se u toho aspoň bavíme zatímco bůůůvůl se brzy zalkne vlastní žlučí.
  • *1* Korunovanej .ůůůůůl bude ufon, všechny kolem Ivety očipoval, řídí a šmíruje je na dálku i z kutlochu v East Endu. Rychtův nedoplatek na ZP byl uhrazen nejspíš z honoráře za nejodpudivější "medailonek" k prvnímu výročí
    jeho "milované Ivety", který narychlo sesmolil s Turkem. Fůůůůůj
    *8* *11* *1*
  • *11* (_y_) *12*
  • *1* Tak to nečti a nesleduj závisláku ! *15* A nepiš tady ty slohy,nikdo na ně není zvědavý *15* A za zákrok nic nedlužila,jelikož ho dostala zdarma výměnou za reklamu - zákrok byl natočen na video a poskytnut mediím..nejdřív trochu přemýšlej,než tady něco napíšeš..a proč by se nedostavila ? Její poslední kontrola byla asi 9 dní před její smrtí,když už měla myšlenky jen na smrt..ty měla ostatně už asi rok předtím..
  • Taky to zalomím, jsem ještě marod. Necháme to bůůůůůovi, už je tu a mínusuje. Dobrou Věro a Luky.
    *3*
  • Je mi neskutečně blivno z jakéhosi sestříhaného "přepisu Ivetina hovoru", který na pokračování uveřejnily hyeny Blesku.cz společně s těmi nejvíce dehonestujícími fotografiemi pořízenými Macurou a štáby doprovázejícími Ivetu s Macurou a poté Rychtáře s Ivetou během italské anabáze. Totální ponížení psychicky i fyzicky nemocné a vyčerpané ženy, blábolící nesmysly pod vlivem bůhvíjakých látek, utíkající nejdříve s Macurou od Rychtáře, poté od Macury k Martuccimu, aby byla posléze zachráněná ze spárů Martucciho matky hrdinným Pepou Rychtářem, který ji "našel", a to vše v přímém přenosu TV Nova. O tom, že exekuce na SJM bývalých manželů Rychtářových není spojena s italským gigolem a jeho šílenou matkou, určitě nikdo nepochyboval. V souvislosti s nezaplaceným ZP mě napadlo, zda 80.000,- Kč nedlužila Iveta náhodou za stomatologický zákrok, který údajně slíbila uhradit TV Prima. Proč by se Iveta na další kontroly ani pro tři keramické korunky nedostavila, když měly být zadara...
  • Luky1987
    Já mám zítra volno v pátek jdu do práce, ale pujdu už za chvíli spát, tak ahoj zatím Vacátko a Vero
  • Půlnoc tmavá a my tady strašíme ahoj Vacátko a Luky.
  • Luky1987
    Já taky :) :) :)
  • Luky1987
    I jsem si myslel, že to patrí uuuuu buuuu
  • *1* *1* *1* Taky si připadám, že jsem dnes Palacký jako bůůůůůbejk.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit