-
ahooooj
ahojík pepo chtěla bych tě poprosit jestli by si mi nenapsal na meil na katulinka.mala@seznam.cz seš fakt krásnej a hlavně umíš krásně zpívat s kámoškou pořád posloucháme tvoje písničky tak papa a moc prosím ozvi se mi co nejdřív budu čekat tak pa -
-
Re: ahooooj
NAPIŠ NA JOSEFVAGNER@SEZNAM.CZ *4*
-
-
Kariéra
Ahoj, přeju ti v tvý kariéře vše nejlepší, obdivuju mladý lidi, kteří se dokáží tak rychle angažovat, určitě to dá pořádnou fušku;) -
time,it needs time
Omg,díky že na naší scéně objevil někdo "normální". Držím palce chlape aby ti to vyšlo,přeju ti to,protože už bylo na čase to změnit. -
ahoj
Ahoj Pepo moc tě prosím napiš mi na e-mail kvetamastna@seznam.cz
Dík moc *14* *14* *14*
Jsi fakticky krásnej a jsem ráda že jsem se s tebou mohla setkat v lucerně už po druhé *14* *14* *14* *14* *14* -
Jsem ráda že jsem tě poznala
Ahoj jsem moc ráda že jsem tě poznala máš moc pěkné písničky určitě ti opět pošlu hlas do zlatého slavíka mattony *3* -
fórum na lidech
Ahojík lidičky,pepča má založené fórum na lidech a je nás tam celkem málo.Tak se k nám přidejte *3* .Najdete ho na téhle adrese: http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=forum_data&auth=&forum_ID=66198 -
-
Re: fórum na lidech
tak už tam jsem přihlášená.... *3* *3* a je to tam luxusní...akorát by se tam mohl objevit i on!! *14* *14* to by sme se asík trochu zbláznili!! *1* *1* -
Re: fórum na lidech
DOPORUČUJI OBRÁTIT SE NA PŘEDSEDU FAN KLUBU HANY ZAGOROVÉ PANA RADKA BEŇO,TEL.602371405,TEN JE VELMI ZKUŠENÝ A URČITĚ RÁD PORADÍ. *3* *14*
-
-
fanklub pro pepu
No vůbec nikoho sem nenašla a já netušim jak na to, musíme jedině jestli tady má někdo tušení jak začít *3* netušim *3* -
Podpořte toho, kdo za to stojí
Ahoj všem, jste taky přesvědčení, že krásnou tvář doplňuje nádherný hlas, který na poli české hudby chyběl a který nemá mezi náctiletými konkurenci? Že má Pepa (alespoň zatím) čistou dušičku a šanci se udržet v hudebním světě trošku dýl? Pak ho podpořte, nominujte ho do Českého slavíka a svrhněte tak p. Gotta, hlasujte pro jeho klipy a KUPUJTE CD, kopírováním ho potápíte, koupí mu umožníte zpívat dál!!! (Potřebné odkazy najdete na jeho webu) -
-
Re: Podpořte toho, kdo za to stojí
Moc mě těší,že začínají diskutovat lidé,kteří jen nekritizují,ale dokáží ocenit snahu druhých a fandí mladým a talentovaným.Pepču samozřejmě také podporuji v hlasovacích soutěžích a držím mu moc palce.Zdravím všechny.
-
-
kontakt??
Ajojík,hejky nemáte na Pepču někdo nějaký kontakt??jestli jo byli byste tak hodní a napsali mi ho buď na email twetty.tecka@seznam.cz a nebo na icq 387653376.Popřípadě kde bych ho mohla najít,na jeho stránkách sem žádný kontakt nenašla. -
-
Re: kontakt??
spojení na Pepu je JOSEFVAGNER@seznam.cz -
-
Re: Re: kontakt??
jéé děkuju moc,sem ani nedoufala,že se někdo ozve *3*
-
-
-
fanklub
Tak co Katy sehnala jsi někoho?Já ne a to sem si myslela,že to bude celkem hračka někoho sehnat,ale nikdo se k tomu nehrne.já kdybych věděla jak co mám udělat tak jdu do toho,ale na tyhle věci sem uplně mimo *5*