Přejít na výpis diskuzí

Josef Vágner

OSOBNOST 17.12.2007 
212 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hodně špatný!!!

Vůbec neumí zpívat! *10* *10* *9* *9* *8*
  • Jéé

Infantilito náhodou zpívá božsky..to asi ty jenom nemáš hudební sluch..co? *1* *1* Včera dne 13.6.2008 byl u nás v Pelhřimově na rekordech a dal mi podpis..no každýmu kdo chtěl dal podspis *4* Je hrozně kváásnej
  • Infantilita

ten se musí líbit jen infantilním holčičkám, protože si vybírá takový písničky a ani zpěv nic moc
  • dobrý kamarád

Ahoj Pepo,pamatuju si tě asi jako 11letýho kluka co chodil na hodiny zpěvu a šlo mu to.Koukám,že ses dostal až tam,kam jsi vždycky chtěl.Přeji Ti moc úspěchu a budu moc ráda,když se někdy uvidíme.Třeba se potkáme na tom zpěvu.
    *4*
  • Dobrí

Pepa si fakt dobrej ale rada bych te videla ve více filmech nebo muzikalech, vim ze to asi neni casovie nejvíhodnejsi. Ale mnelo by to velky uspiach u diváku. A mas fakt dobri pisnicky to jo. Tak ti drzim palce v tvi spievacky karieře. *4* *3* *4*
  • Každý je nějaký

Lidičky vaše názory jsou různé, ale vy taky nejste někteří dokonalý tak nekritizujte, co se jiným líbí.Pepa patří mezi ty, kteří umí zpívat a jeho hit Mě sílu dáš je úžasný.Takže ho neposlouchejte,kterým se to nelíbí a poslouchejte jiný ,,debilky".
    PEPA 4EWER! *14* *14* *14* *8*
  • má kamarádka a ty

Narodil si se přesně den svátku mojí nej. kámošky. Od té doby co o tom ví je na mě nasraná, proč jsem na tyhle stránky lezla. No, když ona je ta tvá pohlednost tak lákavá. Vím, že su blb. *14* *5*
  • Pepa Vágner

Objevem roku si se stal díky podpoře firmy Prima Baterie a svého otce. Schodou náhodou se dostala skupina Nikol Lenertové New Trio také do nominace na objev roku.
    více na stránkách firmy Prima Baterie!!!
    http://www.bateria.cz/n ovinky3/prima-baterie---prima-muzik a.html
  • Sestra neuspěla

Tvoje ségra vypadla z X Faktoru a musím říci, že po právu. Zpíváte oba nic moc.
  • Poděkování

Děkuji ti za písničku Mně sílu dáš, uchvátila mě tak, že sem si ji našla od Joshe Grobana jako You raise me up, a teď neposlouchám nikoho jiného než jeho. Děkuji ti, protože bez tebe bych ho nikdy nepoznala.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit