-
Kleopatra & Dracula
Ahojky...prosím Vás, nevíte, kde bych na internetu sehnala od Pepči písničku Za to se platí v dobré kvalitě a pak celý muzikál Dracula s jeho rolí, jako Steven?? Moc bych ho chtěla vidět...je nejlepší :-*
Děkuji za odpověď =) *14* -
Re: ahoj
Já jsem ty už odepisovala -
Vánoce
Krásné a Veselé vánoce Pepo. *4* -
Pepa
Ahojky Pepo jak jsi zpíval v divadle v Příbrami pro kapku naděje tak jsi byl úpa supr byla jsem hned v první řadě tak jsem si to opravdu vychutnala děkuji moc -
???
ahojky...nevite nekdo e-mail na pepu?diky za odpoved. papa*4* -
Re: ahojík
na www.supermusic.sk.nemáš zač.jana -
ahoj
prosím odepište na muj email díííík *3* -
ahojík
Ahojík nevíte někdo kde bych našla akordy na kytaru na písničku LÁSKA NEBO PŘÁTELSTVÍ???????? *7* -
ahojík
Ahojík nevíte někdo kde bych našla akordy na kytaru na písničku LÁSKA NEBO PŘÁTELSTVÍ???????? *7* -
ruka
Čau Pepo co ta ruka?Bolí to moc? Já mám v sádře zase nohu *3* to je tak otravný ta sádra... -
Pro Pepínka
Ahojky Pepčo,jsem ráda,že spolu komunikujeme přes meila.Jsi o 3roky starší než já ale natom nezáleží.Jsi hezký mladý pohledný kluk,který vždy udělá legraci.Máš hezké písničky.Doufám,že už víš o koho jde pokud jsi se kouknul na můj profil na lide.cz chtěla bych s tebou pokecat mezi čtyřma očima,po meilu to není takové.
Docela by mě zajímalo zda máš nějakou holku a pokud ne tak jaké holky se ti zamlouvají?Měj se moc hezky a brzo se uzdrav se zlomeninou.ppapapapapaaaa tvá fanynka HANKA *3* *14* -
Re: Plakát s podpisem
Ahoj,mám to poznamenaný,když přijde objednávka,tak Ti ho pošlu rád s podpisem.Pepa *3* -
Plakát s podpisem
Chci se jen zeptat... Když si objednám z tvých stránek plakát, přijde mi i s tvým podpisem? *4* Díky za odpověď... *3* -
Děkuju
Pepo děkuju ti moc za autogram si suprovej :-)
Ahoj -
Benešov
Ahojky,kdo jedete 19.9 na Pepu do Benešova?? *14* -
Díky
Ahoj Pepo moc ti děkuju za fotečku... -
Fotečky
Ahoj Pepo pošly mi prosím nějaké fotečka Na adresu:
Kateřina Šťastná
Ježená 42
Vyskytná nad Jihlavou
588 41
Díky jestli pošleš -
jste good!
ty´jo pepa doopravdy vypadá líp jak na fotkách a není to žádnej nafoukanec dneska sjem ho poprvé viděla a je ůpa boží a vy taky *1* -
Pepa Vágner
Čau Pepo! *1*
Jak se máš?Musím ti říct,že se mi líbí jak zpíváš,akorát bys na tom mohl trochu přitvrdit!!!! *16* Mě se nějvíc líbí písnička Čas je nám jen pujčený,ale trošku mě štve,že je na youtube v dost blbé kvalitě.To je právě škoda,protože je moc pěkná ! *3* ......Ať se ti ve všem daří dál a aby tě poslouchaly ségry *1* *4*
Ahoj -
obdiv
Ahojky lidičky.Všichni jste moc fajn=)Pepu mam moc ráda a moc si ho vážím,nejen že je to výborný zpěvák.Ale také človíček s velkým srdíčkem. *4* S pozdravem Lucka