Přejít na výpis diskuzí

Josef Vágner

OSOBNOST 17.12.2007 
212 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jaro

Dobrý den. Mohla bych Tě požádat o fotografii s podpisem? Pokud to bude možné, adresu pošlu. Přeji hodně úspěchů. Jitka.
  • katulinka24

Milujeme tě

Ahojky Pepo,
    Moc tě prosím abys si napsal í kámošce na tento email: bravkova.blanka77@seznam.cz je z tebe uplně pav má tě v mobilu všude polepené zdi tvími plakáty.Má tě v mobilu na ploše a skoro pořád ti dává pusy *4* prosím tě moc.Díky jo a jmenuje se Blanka
  • Re: Re: Ahojík

jj poslal Pepo moc ti děkuji že jsi mi poslal ten autogram byla jsem opravdu šťastná jseš fakticky nejhezčí kluk kterého jsem kdy potkala pa
  • anet2106

Re: Ahojík

Ahoj poslal ti autogram?
  • Ahojík

Ahojky Pepo moc tě prosím jestli bys mi neposlal autogram na adresu Květa Mastná Slunná 298 Příbram 5
    Jestli mi ho pošleš budu strašně ráda tak předem děkuji *14* *14*
  • Re: diik

autogram Ti rád pošlu,ale neznám adresu,kam mám fotografii zaslat.Díky moc za přízeň Pepa.
  • diik

Ahojik Pepo posles mi prosim tvuj e-mail na adelina9@seznam.cz a jeste jestli by jsi mi nepislal autogram *14* moc se mi libi tvoje pisnicka laska nebo pratelstvi moc i k tobe ta pisnicka sedi *14* dik prosim ozvi se mi co nejdrim ani by jsem o tobe nevedela ale diki kamoskam tak uz vim diiiik pa adela. *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Nemáte prosím ..

jj já ti je pošlu
  • guminqa

Nemáte prosím ..

Ahojky lidičky ... nechci otravovat .. ale sem strašně velká fanynka Pepči *14* a sháním od něj písničky ... Láska, nebo přátelství ... V nebezpečných hrách ... jesli tydle písničky někdo máte prosím zašlete mi je na můj e-mail *4* ...budu vám moc vděčná ... ... mail je gumina1@seznam.cz ... předem děkuju .. *4*
  • Nemáte prosím ...

Ahojky lidičky ... nechci otravovat .. ale sem strašně velká fanynka Pepči *14* a sháním od něj písničky ... Láska, nebo přátelství ... V nebezpečných hrách ... jesli tydle písničky někdo máte prosím zašlete mi je na můj e-mail ...budu vám moc vděčná ... *4* ... mail je gumina1@seznam.cz ... *4* předem děkuju ..
  • Re: Re: Re: sdf

Taky si říkám,protože by ten mail jinak nezveřejnil... *9*
  • Hlásni

Lidičky nezapomínejte hlasovat pro Pepču
    *3*
    http://www.abrimpy.cz/top-cz-50/
    http://www.abrimpy.cz/top-video-c z/
    *3* *1* *3*
  • Re: Re: sdf

Já mu tady na tento email taky psala je to už asi dva měsíce a taky mi neodpověděl.Myslím si, nebo spíš jsem si jistá, že to jeho email není.
  • Re: sdf

proč tedy nereaguje? *9*
  • Re: sdf

je to tak. *4* *3*
  • sdf

ten kontakt je fakt josefvagner@seznam.cz?? *4*
  • Re: ahooooj

NAPIŠ NA JOSEFVAGNER@SEZNAM.CZ *4*
  • ahooooj

ahojík pepo chtěla bych tě poprosit jestli by si mi nenapsal na meil na katulinka.mala@seznam.cz seš fakt krásnej a hlavně umíš krásně zpívat s kámoškou pořád posloucháme tvoje písničky tak papa a moc prosím ozvi se mi co nejdřív budu čekat tak pa
  • Kariéra

Ahoj, přeju ti v tvý kariéře vše nejlepší, obdivuju mladý lidi, kteří se dokáží tak rychle angažovat, určitě to dá pořádnou fušku;)
  • time,it needs time

Omg,díky že na naší scéně objevil někdo "normální". Držím palce chlape aby ti to vyšlo,přeju ti to,protože už bylo na čase to změnit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší