- 

gratulaceVážený pane Váňo, moc gratulujeme k vyznamenání. Je u nás opravdu málo lidí, kteří si ho zaslouží. Přejeme pevné zdraví a mnoho úspěchů Rodina ze Křetína
- 

PANE VÁŇO JSTE JEDNIČKAPane Váňo, ráda bych Vám touto cestou poblahopřála a popřála do dalších let hlavně to zdraví, protože vše ostatní dokážete sám. Jste úžasný člověk s neuvěřitelnou sílou, odvahou a velkým srdcem. Když jsem se na Vás dívala v tv, rozplakala jsem se dojetím a pocitem štěstí. Děkuji
- 

VítězPrej že si na něj nikdo při velký pardubicky nevsadil.A to vyhrál.
- 

gratulaceVše nejlepší!!!!!!!!!!!!!!
- 

Nejlepšímu žokejovi.....Josefovi Váňovi přeji vše nejlepší k narozeninám,hodně zdraví a ještě hodně vítězství ve sportu i v životě! *1*
- 

gratulaceVelkou gratulaci panu Váňovi k vítězství a samozřejmě také k narozeninám a taky posílám velkou pusu Tiumenovi!!!!!!
- 

blahopřáníPane Váňo,
 dovolte abych vám touto cestou poblahopřála
 k vašemu dalšímu vítězství.
 Jste prostě naše jednička.Přeji vám hodně
 dalších úspěchů.

Marie Železníková
- 

Josef VáňaMilý pane Josefe
 Velkou lásku ke koníkům,tam je srdce.
 Blahopřeji i k vaším dnešním narozeninám.
 Přeji hodně štěstí,zdraví a dobré pohody.
 Srdečný pozdrav. *4*
- 

GratulaceAhoj Pepo!
 Moc,moc,moc ti gratulejem.Všem jsi vytřel zrak a opět jsi zvítězil.Jsi prostě kanon.Moc tě pozdravuji.
 František Běhal a syn Roman,kterého jsi učil lyžovat.Vzpomínáme na krásné chvíle na horách.
- 

GratulaceMoooc gratuluji k úžasnému výkonu na letošní Velké pardubické... Jste úžasní, a doufám, že jsem vás neviděla na stupni vítězů naposledy... *4*