-
škoda.........
škoda že ještě nevyhrál Velkou Pardubickou *9* ale určitě ji vyhraje *14* -
no a co?
nechapu proc to tady resite pane boze no tak ho holky maji rady proto ze je slavny a ze je jeho otec Josef Vana ale stejne si uvedomte ze kdyby ho to nebavilo tak by nejezdil a nevyhraval jenomze tady to asi nikdo nechape. -
-
Moje kámoška Linda se sním zná a prý je i milý,hodný,někdy trochu frajer a na otci a jejich vítěztví mu záleží! Snad si uvědomuje co má,když jezdí dotstihy. Má velkou dávku adrenalinu jako jeho táta a proto by ho měli mít lidi! né jen holky rádi jako jeho tátu.
-
-
Nejhezci kluk na svete
Nejhezci kluk ktereho sem kdy videla a jezdi uzasne aj na Velke byl frajer.Bozi *14* -
tak za 3 dny...
...bude na koni na Velké Pardubické!!!!!!!! *15* *15* *15* -
-
Re: tak za 3 dny...
..nakonec byl na koni hlavně jeho otec!!!! *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15*
-
-
nechápu vás
nechápu proč sou tady z něj všichni tak hotoví...sic e možná je pěknej ,ale bez urážky kdyby něměl, tak slavnýho otce, který by mu dával nejlepší koně z jeho stáje, kde by teď byl?... *3* -
-
Re: nechápu vás
Pěknej je, ale letos neměl nejlepšího koně, a přitom se několikrát umístil ve vedleších dostizích. A že nedojel Vp,tak to ho šlechtí, že nehnal toho koně až do konce, když na to neměl. -
A ještě jen dodám,že ho Váňa učil jezdit skoro od narození,takže podmínky k tomu měl! Nejstarší 2 Váňovi synové ne,ale to bylo ještě v době kdy byl Váňa hodně mladej a ještě nevyhrával ale už jezdil! *1* -
-
Re: Re: nechápu vás
Ne s jeho syny je to jinak! Pouze nejstarší Jiří(narozen 1974)neměl podmínky! Z manželství s Pavlou(narozena 1968)měl Martina(1988,který studuje archeologii a až potom Josefa(1991):ten zřejmě kvůli stejnému jménu musel jít(nebo spíš jet! *1* )v jeho stopách!! *1* *1* -
-
Re: Re: Re: nechápu vás
No ale Martin s nima už od 15 let nebydlí,přestěhovat se chtěl už ve 13,až dodělá ZŠ,bydlí u prarodičů! Je to takové divné,ale asi když jako jedinej nejezdí tak to nemohl vydržet!
-
-
-
no teď je na koni,a bez otce by byl asi v prdeli!!! A proč jsou z něj všichni tak hotoví?Protože je to jedinej mladej a slavnej žokej a navíc pokračovatel slavného Váni!!! To je to samý jako to,že jsou už teď hotový z Federerových dvojčat a tipují už teď jestli vyhrajou Wimbledon! Vpodstatě je lituju,protože se od nich čeká strašně moc!! *15* -
-
Mno jo holky sou z něj paf protože je mladej , hezkej a slavnej kdyby žil někde v taký díře ako já asi bych si ho tam nevšimla kdyby nebyl slavnej , přiznam se taky ho žeru ;-) ale nadruhou stranu si uvědomuju že takovej outsider jako já nemá šanci -
No mladejch žokejů je tam víc a tky ho máme rádi as proto ze je tky milej *3* *14* *14*
-
-
-
V obličeji je..
...podobnej otci Josefovi Váňovi,akorát je o hlavu vyšší než on! *1* Jeho výška není na žokeje moc dobrá,(při 180 cm výšky se hůř udržuje váha 50 až 60 kg než při 160)prý bude dělat trenéra! *1* -
-
Re: V obličeji je..
No myslim , že pepča si tu váhu udtží *3* -
-
Re: Re: V obličeji je..
TAK JEN ABY NEUMŘEL HLADY!!! *1* -
-
Re: Re: Re: V obličeji je..
On se ¨jíst může jseu totiž i jiný způsoby jak si udtžet váhu *3*
-
-
-
-
wou
mnooo abych pravdu rekla tak je mrteeee!!!heeej ja asi taju!! *14* *14* -
...
je fakt dost pěknej *14* *14* -
No...
No.. nic moc si nenalhávejte.. hezkej fakt není... ale je fakt dobrej a vetsina lidí že i mocky milej a too se je taky ok.. ale Bartoš ten je hoooodně sexy *14* -
-
Re: No...
Mno mě osobně se víc líbí Pepča Váňule ale teta řekla že má Bartoš sexy mezeru mezi zuby *1*
-
-
nej
podle mě je prostě bezkonkurenčně nejhezčí a nejen mezi žokejama.. *14* -
-
*3* *3* asi tak nějak
-