Přejít na výpis diskuzí

Josef Váňa ml.

OSOBNOST 14.10.2008 
331 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tragická událost zasáhla svět českých dostihů. Ve středu večer zahynul při autonehodě Jiří Chaloupka starší, vítěz Velké pardubické 1979 a bratr čtyřnásobného šampiona tohoto dostihu Václava Chaloupky. „Škoda dobrého koňaře,“ řekl zarmoucený žokej Josef Váňa..
    • „Stalo se to, když čekal na veterináře. Stál na hlavní silnici, chtěl ukázat směr,“ říká prezident Jockey Clubu Václav Luka. „Byl mladý, loni jsme mu přáli k šedesátinám. K tomu se nedá říct nic, než že je to smutné. Já osobně jsem ho měl rád..
      • Jeej.. *13* strasna skoda
  • A na můj email bys mi ji neposlala ??
  • Ale ono to vůbec tajné není,akorát tady na téhle stránce nebudu zveřejňovat její fotku.
    • Kdyby jsi mi to chěla poslat tak muj email je lenickabe@seznam.cz *4* *4*
  • Nee není žokejka...pouze pracuje ve stáji jako pracovní jezdec!!
    • Jestli je to ona,ten facebook..tak to není žádná krasavice ! *1*
      • Prý to ona není no,tak se to asi nedozvíme..zajímalo by mě pro je to tak tajné.. *1*
  • https://www.facebook.com/svatonova tahle *5* ,ani to nebolelo :D
    • Jojo,to bude ona..super :-) jsi dobrá andre
      • No tak to vás zklamu to ona není....!!!Ona pracuje u pana Váňi nic víc
        • Aha..škoda no,vážně ji nikdy neuvidíme..!
          • Je asi neviditelná jako ta jitrnice v pohádce Obušku z pytle ven ! *1*
    • A co je s Jančou???Proč sem dáváš její odkaz na fb??
      • Co by s ní bylo :-) jen ,že si myslím.že je to pepova přitelkýně,nic víc :-)
  • A když říkáte,že jezdí s Pepčou v Itálii,takže ona je taky povoláním žokejka,jakože studovala v Chuchli ? ;)
  • No tak to mi třeba nepomůže,že je má na svém fc ty fotky,když vůbec nevím o koho se jedná ;)
  • No,ale ona ty fotky má na svém fb.. *3*
  • Ale úpřímně já bý jeho holka,tak ty fotky dávám všude :D :D
    • Třeba se stydí a nechce být mediálně známá,ale je možné,že už jsme jí
      na nějaké fotce viděli,akorát jsme nevěděli že je to ona ! *1*
  • Připadalo by mi to zvláštní,se ho takhle zeptat,no já snad je někdy spolu uvidím :-) když ta fotky asi nebude no :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit