-
Ta přítelkyně může být na téhle fotce..Pepa mladší je ten v bílém
http://foto.osobnosti.cz/josef-bartos-546644 -
-
a tady je zvětšená : http://imagebox.cz.osobnosti.cz/foto/josef-bartos/O546644-45758.jpg
-
-
VP BUDE VE STEJNÝ DEN JAKO ZLATÁ PŘILBA !!! Zkazili organizaci !!!!! *16*
-
-
nakonec bude asi VP v sobotu před přilbou nebo tak nějak..
-
-
Velká pardubická a Zlatá přilba o jednom víkendu není nejlepší řešení
121. Velká pardubická
Foto: Filip Jandourek
Zlatá přilba a Velká pardubická v letošním roce nakonec asi přece jen budou v rozdílné dny. Ale o jednom víkendu a to od 12. do 14. října.
Přitom dlouho hrozilo, že hlavní závody obou podniků se setkají právě v neděli. Nakonec ale jockey klub ustoupil a Velkou pardubickou přesunul na sobotu. I tak ale primátorka Pardubic Štěpánka Fraňková není z této situace nadšená.
„Já bych byla ráda, kdyby to vyšlo, že by Velká pardubická byla víkend před nebo víkend po Zlaté přilbě. Je to jen taková velmi malá úlitba jak vůči obecenstvu, tak i co se týká dopravní obslužnosti.Určitě nejsou nadšeni podnikatelé v Pardubicích, protože jsou zvyklí na těch deset dní, kdy Pardubice opravdu žijí tím cestovním ruchem,“ říká Fraňková.
-
-
Vážně???? *8* *8* *8* *8* neměla by bejt zlatá přilba o tejden dřív???? *8* *8* *8* *8*
-
-
http://www.facebook.com/profile.php?id=1525574863
-
Největší tuzemská překážková centrála se v průběhu dvou týdnů změnila na lazaret, když jsou aktuálně zraněni první žokej i trenér. Na výpomoc právě dnes přijíždí z italského angažmá Josef Váňa mladší, kterého jsme zastihli na cestě do Česka. Veškeré informace o dnešní události mám po telefonu, zatím nevím nic víc,“ konstatuje aktuálně k situaci kolem svého otce. „cestou bych se chtěl stavit v Plzni v nemocnici a tam se snad dozvím něco navíc,“ dodává aktuálně třetí muž italského překážkového jezdeckého pořadí a zároveň dvojnásobný šampion českých jezdců, který od loňska působí na italských drahách. Do české republiky Váňa mladší přijel jako výpomoc v době léčení Josefa Bartoše, ale nyní je možné, že spolu s Pavlou Váňovou bude mít zvýšenou roli i v tréninku koní. těch má Josef Váňa aktuálně v přípravě 61, a jeho centrála je s tímto počtem daleko největší v rámci České republiky..
-
cetla jsem ze j. bartos odesel od josefa vani st. ptz momentalne budu ted v italii a pak bude delat trenera asistenta jeho otci a bude zokejem na volne noze.a s italie s vraci josef vana ml
-
-
Je to blázen ! Od Váni se neodchází..prej,že jeho manželka u Váni
nesehnala práci,ale to se mi zdá spíš jako Bartošova výmluva !
Pravda je ta,že Pepa Váňa má na Bartošově úspěšné kariéře velký
podíl !! -
-
To není Bartošova výmluva...Lucce končí mateřská dovolená a musí začít chodit do práce,neboť Pepča je všechny s jednoho platu neuživí.A pan Váňa pro ní nemá místo,aby jí zaměstnal jako prac.jezdkyni.Takže proto Pepča dostal nabídku od svého otce a samozřejmě by byl blbý aby jí nevzal,když budou mít práci oba dva.Mají rodinu a ta musí z něčeho žít.Ale na druhou stranu z toho zase není nadšený Pepča Váňa....
-
-
Jak to myslíš,že Pepča není nadšený,co on má s tím společného ? ;)
-
-
Josef Bartoš si dostihy vydělal minimálně 80 milionů KČ..Je to uvedeno na jedněch inter.stránkách..Z Českých žokejů si vydělal nejvíc..nemyslím si,že by manželka nutně musela pracovat a vydělávat..Navíc pokud zůstane s dítětem doma budou ji peníze vypláceny i nadále a to až do 7 let dítěte !
-
-
Otec Bartoše si jako trenér vydělal pouze 3 923 115 Kč..Tedy asi 50krát méně než Josef Váňa starší..Už proto je rozhodnutí Bartoše divné..
-
Přesně si Bartoš vydělal 84 498 483 Kč. Jose Váňa mladší si vydělal
26 766 391 Kč.Josef Váňa starší si jako jezdec vydělal 25 507 033 Kč
a jako trenér 156 914 134 Kč. Zahraniční žokejové jsou co do výdělků
někde úplně jinde,protože si vydělají třeba 300 milionů za rok !
-
-
Pepča má s tím společné to,že jeho otec nemá rajťáka ve stáji a proto se musí vrátit s Itálie.
-
-
Nemusí,ale měl by..na druhou stranu Pepa Váňa nemá nedostatek žokejů,může si totiž vybírat !
-
-
-
-
-
Jojo,je to pravda
-
-
..já vám teda napíšu realitu ! Líbí se mi Pepa Váňa starší,tohle
je pouze syn..Je to jen kopie jediného originálu a proto se mi taky
nelíbí..No a taky proto,že jsem o 2 roky starší než tento junior ! *1*
Prostě je to jen syn,který by nebýt otce nikdy nejezdil !
To Pepa Váňa starší si vydřel svoji cestu a to obdivuju !
Je to jako by Jágr měl syna,byl by to prostě už jen syn slavné hvězdy,
který by byl porovnován..úspěchy i vzhledově.. -
-
To je sice pravda,ale talent má a to se musí nechat *3* každý nemá to štestí umět jezdit ikdyby sebe více chtěl
-
-
Není to o talentu,ale o dřině a odříkání..a hladověnííí *6*
-
-
Sama jezdím, o tom talentu je to vážně :-) samozřejmě to co píšete vy tomu patří také ..
-
-
-
-
Místo zraněného Josefa Váni (po pádu z koně má zlomenou stehenní kost) dočasně zaujme žokej Josef Váňa mladší, který se právě dnes přesouvá do Česka ze svého současného angažmá v Itálii.
-
no ja vam chci jenom rict ze si myslim ze pepa ml. zadnou holku nema jenom se to tu povida.jinak se mi libi jak jezdi ale nejvic se mi libi styl jaromira safare. *3* *3*
-
..bolestivé zklamání Pepy Váni staršího na letošní VP :http://www.fotokisza.com/show.php?file=dostihy/2012/vp_13_10_12_IV-121013_vp_545
-
Zakončení sezony 2011
Posledním letošním českým dostihovým vítězem je Josef Váňa mladší. Loňský český šampion překážkových jezdců se prosadil k triumfu ve steeplechase Guidsun v Římě na 3450 metrů o 17000 eur, do které vedl svěřence Paola Favera Auteuil Longchamp. Váňa s ním zvítězil o půldruhé délky před Crocichiem, jehož vedl staronový italský jezdecký šampion Raffaele Romano. V cross country o 10 000 eur byl navíc Váňa v sedle Val Heureux druhý, když si s Romanem na Blanc de Blancs prohodili pořadí. Váňa po dnešním vítězství zůstal v italském hodnocení roku 2011 na pátém místě tamního šampionátu, který suverénně vyhrál mezi překážkovými jezdci Raffaele Romano, a třetí byl Josef Bartoš. Mezi trenéry patří třetí místo v hodnocení Josefu Váňovi a páté Františku Holčákovi... -
-
Gratulace*4*
-