-
Nikdy nikdo nezapomene :'(
-
Upřímnou soustrast pozůstalým. Je hrozné, že se taková tragédie stane mladým nadějným lidem s chutí do života!
-
Upřímnou soustrast rodinám všech tří skvělých hokejistů. Je to velká bolest a ztráta. V našem s........ státě to byl vždy hokej co celý národ dokázal spojit a odpoutat nás tak od běžných starostí a strastí. A za to Vám hoši děkuji.........
-
Na tohohle hokejistu nezapomenou ani Slováci. Ze Slovenska úpřimnou soustrast! Je nám to moc líto. *9* *9* *9*
-
Miluji všechny 3.. nezapomene..... toto zlato co určitě vyhrajeme je jen pro vás..
-
Nezapomenu..!
-
nemuzu tomu porad uverit tri dobry chlapy umreli nikdy nezapomenem *13* *13* *13* Uprimou soustrast pozustalym. *13* *13* *13* Hokejove nebe se otevrelo at se dari i tam *9* *13*
-
Tomu se nedá věřit.... upřímnou soustrast....
-
Fandovi, který by chtěl mít zajímavou památku po Josefovi Vašíčkovi, prodám jeho hokejku, kterou měl ve Vancouveru 2010. Koupil jsem ji od kustoda české reprezentace pro vlastní hraní. Dosud jsem ji měl jako rezervní, takže jsem s ní nehrát. Jde o hůl CCM 10 s vytištěným jménem VAŠÍČEK a číslem 52.
kontakt:ladislavpro@seznam.cz -
Velmi bolestná událost! Upřímnou soustrast Všem pozůstalým *9*