-
je mi to tak líto je to hrozná tragedie nikdy nezapomenu *9* *9* *9*
-
Den poté co hokejisti loni slavili zlato umřel Petr Muk...zabilo ho slavení zlata..teď hokejisty nepřímo zabil hokej.....Zrušit hokej i letadla...a taky alkohol !! *9*
-
-
Ty "juuu"..je vážně potřeba psát tenhle komentář všade? Těch věcí co NÁS na životě ohrožuje je nespočet.Nesměli by jsme potom dělat nic,jen sedět doma na zadku.
A vy kteří tady jen spekulujete-nechte toho.Co si tím pomůžete,komu? At' to bylo jak to bylo(pravdu se ani nikdy dozvědět nemusíme)-nikomu to život nevrátí.Nechte je už být.V klidu odpočívat.Moc mě tahle událost sebrala-jakožto že mam hokej moc ráda.Stát se to nemělo,ale věřím,že se na ně bude dlouho dlouho vzpomínat.Byli vzory malých kluků-hokejistů..Celý národ je miloval,miluje a milovat bude.Byli to hrdinové a lidé jim jen tak nezapomenou co pro svoji vlast dokázali udělat! Čest jejich památce...:(
-
-
R.I.P. *13* forever in our hearts *9*
-
je to hrozný... budou chybět v NHL :// R.I.P.
-
Upřímnou soustrast všem příbuzným a fanouškům , nezepomeneme .
-
opravdu to je hruza me se nechce tomu verit ani nemuzu tomu uverit Uprimnou soustras:(
-
R.I.P *9*
-
Tohle se nikdy nemělo stát!!!!proč oni????? *9* *9* *9* nikdy nezapomenem....
-
Nezapomenu :(
-
Když sem se to dozvěděla měla jsem různé pocity chtělo se mi brečet,měla sem křeč v břichu je mi jejich manželek (přítelkyn)moc líto a soucítím s nimi
*9*