Přejít na výpis diskuzí

Josef Veselý

OSOBNOST 2.6.2008 
14 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím, ešte pred nedávnom som bol nadšený nad prácou pána Veselého a to hlavne z jeho nadhľadu a schopnosti povýšiť sa na mudáne záležitosti ako sú peniaze a podobne. Veď človek s takým rozhľadom už musí mať v týchto veciach jasno že? Trochu ma sklamali informácie šírené z iných zdrojov, ale mávol som nad nimi rukov. Potom prišla realita. Náš fešák čaruje pre finančnícku elitu a pochybujem, že to robí z presvedčenia, skôr si myslím, že šporuje na novú škodovečku prípadne televízor "a predsa tam chodia zaujímavé veci" veď kto by nechcel byť in. Takže robíme fígle za chrbtom nejakého veľkého hráča, keby sme mali strach o svoju duševnú schránku a samozrejme za nejaký peniaz, to je pravý odkaz tohto velikána.
  • Pane Veselý.
    Také Vám děkuji za vaše oslovení nás posluchačů MOJI MILÍ.
    Rád poslouchám soutěž Na dveře nám zaklepal.
    Okolo Nového roku jsem byl vylosován a teď nevím jestli dostanu nějaký dárek.Přitom jsem uvedl celé moje jméno i celou adresu.
    Děkuji za odpověď.
    Jindřich Kraus Nerudova 15 74101 Nový Jičín
  • Pane Veselý,děkuji Vám za jedno,i když bych mohl za mnohé.Děkuji Vám za dvě slova do mikrofonu brněnského rozhlasu,která mne vždy potěší.Jsou to slova - MOJI MILÍ.
  • Děkuji pane Veselý za jedno,i když bych mohl popsat mnohem více - Za Vaše MOJI MILÍ.
  • Josef "Pepík" Veselý je jako Beatles jediný který drží tu vlajku v rádiu čestnosti a slušnosti a kašle na různé vlivy z dnešního světa,tak Josef ročník pokud se nemýlím 1950 do toho do boje a já jsem rád že zrovna brněnský rozhlas má takového machra.L.N.
  • Přirovnání pana Veselého k ryzímu kovu? Proč ne. Jen dokáže být vřelý a sálá z něho živočišné teplo :o)Také vyhledávám rozhlasové chvilky s Josefem Veselým. A Víte, že František Novotný mu vzdal hold v jedné své knížce? Tak už se o "PEPOVI" píše i v literatuře. Gratuluji a děkuji za příjemná rozhlasová setkání s příjemnými lidmi jako je Jan Petránek,paní Milena Flodrová ap. Poděkování i za další práci jako jsou Toulky, Kdo to byl... a taky výživné nedělní tříhodinovky :o) Mnoho zdaru, sil a nervů
  • Pan Veselý, pan Ostrý, pan Ota Nutz.... Jména "moderátorů" která pro mne znamenají to nejlepší co jsem kdy z rozhlasových vln slyšel. Jaký kontrast s bezduchým tlacháním které v současnosti slyšíme z mnoha rozhlasových stanic.... Pánové asi nikdy nezvítězí nebo nezvítězili v žebříčcích popularity.... Takže alespoň touto cestou DÍK!!!!!!!!!!!!!!
  • Jste borec, dík za Toulky.
  • vše nejlepší k narozeninám hodně zdraví štěstí nejlepšímu moderátorovi přeje posluchačka věra z břeclavi
  • mamba
    Pan Josef Veselý je pro mě "PAN" *5* na jeho hlase jsem vyrůstala a všechny jeho pořady mají obsah. Moc obdivuji jeho nápaditost, inteligenci, elán a nasazení, podle mě "opravdový rozhlasák"!!! *14* a opravdu si zaslouží více uznání *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit