-
ty mas nejake narozeniny ale ja sem protoze mam dobrou naladu a mas vyhazov a muzes vyhodit koho chces ale nesmis nikoho jen sebe *16* *9* *7* *1* *1* *1* *1*
-
Vite někdo kde bydlí Radek Hurčík?
-
chtela jsem se zeptat zda znate Pepo Janu Příhůnkovou,vypravela o vas spousta veci...napiste mi prosim na e-mail: lucisek.trdlo007@seznam.cz,dekuji
-
Narozky
Všechno nejlepšíí..!! si nejlepšíí..!!! :)*** -
narozeniny
všechmno nejlepší k narozeninám -
Všechno nejlepší
Všechno nejlepší Pepo hodně štěstí a zdraví a at' tito s Jovankou vydrží jsem si jistej že je to ta pravá. PS je moc pěkná. -
Re: kabáti
kabati jsou nnejlepsi skupina na celim svete -
Re: kabáti
Tak proč je posloucháš? *9* *15* *5* -
kabáti
Kabáti jsou snad nejhorší česká kapela,nevkus až to bolí.. *9* -
Re: dotaz
Pepa Vojtek není bratr Romana Vojtka, koukali do rodokmenů *1* *13* *3* -
dotaz
Je Pepa Vojtek brácha Romana Vojtka? Víte to někdo? -
Re: xxx
jjjjjjjjjjjjjoooooooooooooooooooooo ooooo *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Přání
Nemyslim si, že Jovka se k němu hodí a ani nevěřim, že jim to vydrží! -
Přání
Z celého srdce bych Pepovi příla aby mu jeho manželství s Jovankou vydrželo, protože si myslím, že se k sobě dokonale hodí. Pepa už by měl mít konečně tu pravou ženu po svém boku. -
blahopřání
Všechno nejlepší! *4* -
K narozeninám
Pepo, k tvým narozeninám vše nej a hoodně dalších minimálně stejných úspěchů se skupinou KABÁT! ♥♥♥ =* *14* *3* *3* *4* *4* -
Happy birthday
Vše nej:-) -
narozeniny
Všechno nejlepší k narozeninám Pepo. -
přání
Milý Pepo
Přání k narozeninám všechno nejlepší
hodně štěstí,zdraví.
*4* *4* *4* *4* -
Re: ♥
naprostý souhlas, kabáti jsou nej a pepa mě překvapil i v muzikálech, je to sice něco jiného než kabáti, ale dostal mě, v každé roli, kterou zpívá a hraje a dokonce i předvádí tanečky, nevím kde se mi líbil víc v mušketýrech, angelice, kleopatře, draculovi nebo prášilovi *14* *14* *14*