Přejít na výpis diskuzí

Josef Vojtek

OSOBNOST 31.12.2006 
175 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • venca1003

nemá někdo

Nemá někdo nějakej kontakt na papu vojtka prosim? Stačí třeba jenom e-mail. Za odpověď předem děkuji.
  • pepa

lidi neví kde zrovna bydlí pepa????
    potřebuju to nutně vědět...
    díky moc pa všem fanouškům....
  • Pepa

moc se mi líbíš krásně zpíváš ale ty kratší vlasy ti moc nasluší *13*
  • nela43

Pepa je klásnej a je super,Kábati upa bombový
  • avril-nely

pepa..

Pepa je upa krásnej a má super rockovej hlas !!!! prostě je superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrr rockerrr , a jejich písnička (kabát) jsou nejjjjjjjjjjjjjj *14* *14* *3* *5*
  • Pepe

Nevim proč nás to tolik všechny udivuje,že si našel jinou,dělá to spoustu jiných chlapů,jenom se o nich nepíše.Pepíno je krásný chlap,tak toho umí využít.Ale snad mu to už s Jovankou vydrží. *4*
  • PePe

Pepa je neeej a uplně kráááááááááááásný :-* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Pepe + Kabát

Pepeho mám moc ráda a Kabáti jsou prostě skvělí!!!
  • domca9

pepa je nej

Pepa je prostě nej co sem poprvi byla na Angelice od ty dobi si ho každy den pouštim na Třech mušketýrech,Kleopatře a Angelice a ještě v prosinci jdu na Tři mušketýry a na Kleopatru ale moc moc mě štve že odešel od Libušky tim si u mně snížil několik procent *16* Ps: jak říká Deniska *8* *8* *8*
  • FUJJ VOJTEK

PANEBOŽEEE. JAK TENHLE VPÍÍÍP MUZE ZPÍVAT V MUZIKÁLECH.. BYLA SEM NA KLEOPATRE A CHTELA SEM JIT DOM P OTOM CO ON ZPIVAL!!! NO HRUZA!§ *16* *16* *8*

-- NEJLEPŠÍ V MUZIKÁLE ABSOLONOVÁ+FRIC..4EVER!! *14*
  • ewa147

Božský Pepe

Má skvělí hlas je prostě nejjjj NIC NE KABAÁT(a eWU FrANOU :O)) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • pravda

Kabáti jsou skvělí,ale Pepe je prostě božský.V dnešní době kdy je fakt velká konkurence,se drží řekla bych na špici.Jen tak dále Pepíno.
  • Happy birthday..

Všechno nejlepší Pepo! *14* *14* a dneska se uvidíme na Rock pod zámkem *3* *3*
  • nej kapela

Vojtek i s jeho bandou jsou fakt skvělý, Je to nejlepší kapela kterou jusem kdy slišela a jsem za to ráda. Nedávno jsem byla v Jaroměři a fakt jsem si to užila. Jak Kabáty tak i Komunální odpad a Walda gang
  • Joffrey de Peyracu!

Pane Vojtku !

už jsem byla na muzikálu Angelice 3x a vždy jste hrál a zpíval
    výborně!
  • super

PANE VOJTKU VIDĚLA JSEM VÁS VE TŘECH MUŠKETÝRECH A V ANGELICE OBA DVA VÝKONY BYLY SUPER.V ANGELICE STE MĚ MILE PŘEKVAPIL.DÍKY ZA PŘÍJEMNÉ ZÁŽITKY. *15* *15* *15*
  • Fesťák

Lidičky jde někdo na festival ROCK POD ZÁMKEM 2008?? :-) já tak du a už se nemůžu dočkat, je to sice až 21.6. (mimochodem na PEPEHO nározky :D) ae jako neva...tak jestli tam někdo de tak si to užijte!!!určitě to bude BOMBA!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Re: ženský

No to máš dobrý já a mušketýrech měla Koláře...Náctiletá fanynka možná jsem to nezapírám...:-) *3*
  • Byl dobrej, ale je to vůl

Tak jak bych to shrnul. Když vidím Vojtka jak dopadl, tak bych se z toho posral, lidově řečeno. Stala se z něho taková osobá, které sám v raných dobách Kabátu nenáviděl. Jo jo, kde jen jsou ty doby alb Děvky a Colorado :-( A ona vůbec celá kapela stojí z H. Ano, populární jsou, ale dnes již hrají jen sračky, o textech nemluvě, také lidově řečeno. Pepo, dnes Tě musím nazvat jen pouhým volem a nehledej v tom termín závist, jak v poslední době moc rád používáš.
  • ženský

Nevím co se pořád okolo Pepy řeší...kdyby měl každej tejden jinou ženskou, chlastal první ligu, chodil třeba pozadu...pro mě je naprosto úžasnej!Písničky s Kabátem...luxusní zábava. Teď jsem ho chytla na Třech mušketýrech, na Angelice jsem měla smůlu...byl skvělej, na tom člověku je vidět že co dělá ho baví...na rockera supr i hereckej výkon. A v kombinaci s Tomášem Berounem fakt zážitek. A to nejsem nějaká náctiletá fannynka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit