-
přání
Milý Pepo
Přání k narozeninám všechno nejlepší
hodně štěstí,zdraví.
*4* *4* *4* *4* -
je to super spewak
cawte fanousi snzim se pisat po cesky lol.*9* ten pepa to aj cita ??dakto mi odpiste.ci hej pocuvam ho nonstom strasne ho mam rada. -
-
Re: je to super spewak
*5* *16* Horím ked počujem pepu.som dlhoročním fanda
-
-
Blahopřání
Šťastný Nový rok všem fanouškům.A taky Pepínovi a jeho novomanželce Jovance,a aby jim to vydrželo navěky věků.Vše nej nej nej!!! *4* -
♥
Pepa je borec...a Kabáti sou supr...takže co víc si přát♥ *14* *3* -
-
Re: ♥
naprostý souhlas, kabáti jsou nej a pepa mě překvapil i v muzikálech, je to sice něco jiného než kabáti, ale dostal mě, v každé roli, kterou zpívá a hraje a dokonce i předvádí tanečky, nevím kde se mi líbil víc v mušketýrech, angelice, kleopatře, draculovi nebo prášilovi *14* *14* *14*
-
-
Kabáti
Já sem do nich byla jednu dobu uplny blaaazen.Teť už tak ne, ale pořád sou super.Není to asi nej skupina - ale souu fakt no super. *14* -
-
Kabáti jsou pořád nejlepší!!!!!!!!!!!!!!! *3*
-
-
Joo,chvála.........
Je super!Ten má hlas! *3* Obdivuju ho! -
xxx
chcete na něho kontakt? -
-
Re: xxx
jjjjjjjjjjjjjoooooooooooooooooooooo ooooo *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: xxx
Jasně, že ne protože bychom ho otravovali a nemá cenu ho chudáka zatěžovat zamilovanejma telefonátama!!! *13* Ale jinak ho miluju *14*
-
-
barva
nevíte někdo jakou barvu má rád Pepa?syn to potřebuje k domácímu úkolu *4* -
Kabáááátttt
Ty vole pls ty co vadí Pepa Vojtek tak ať sem ty voe nelezou protože tady je fanklub Vojtka tak ať sem nepišou ty debilní příspěvky!!!!
Jinak skupina Kabát sou nejj!
PS:kdy budou Kabáti mít konzert v Plzni?
Dík za odpověď. *14* -
Úžasnej Pepíček...
Pepíček je opravdu nej zpěvák...ale ještě lepší chlap!!!Pepíčku,jsi supeeeer! *14* *14* *14* -
-
Pepa
Je to fakt umělec! *3*
-