Přejít na výpis diskuzí

Josef Vojtek

OSOBNOST 31.12.2006 
175 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pepe

Nevim proč nás to tolik všechny udivuje,že si našel jinou,dělá to spoustu jiných chlapů,jenom se o nich nepíše.Pepíno je krásný chlap,tak toho umí využít.Ale snad mu to už s Jovankou vydrží. *4*
  • PePe

Pepa je neeej a uplně kráááááááááááásný :-* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Pepe + Kabát

Pepeho mám moc ráda a Kabáti jsou prostě skvělí!!!
  • domca9

pepa je nej

Pepa je prostě nej co sem poprvi byla na Angelice od ty dobi si ho každy den pouštim na Třech mušketýrech,Kleopatře a Angelice a ještě v prosinci jdu na Tři mušketýry a na Kleopatru ale moc moc mě štve že odešel od Libušky tim si u mně snížil několik procent *16* Ps: jak říká Deniska *8* *8* *8*
  • FUJJ VOJTEK

PANEBOŽEEE. JAK TENHLE VPÍÍÍP MUZE ZPÍVAT V MUZIKÁLECH.. BYLA SEM NA KLEOPATRE A CHTELA SEM JIT DOM P OTOM CO ON ZPIVAL!!! NO HRUZA!§ *16* *16* *8*

-- NEJLEPŠÍ V MUZIKÁLE ABSOLONOVÁ+FRIC..4EVER!! *14*
  • ewa147

Božský Pepe

Má skvělí hlas je prostě nejjjj NIC NE KABAÁT(a eWU FrANOU :O)) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • pravda

Kabáti jsou skvělí,ale Pepe je prostě božský.V dnešní době kdy je fakt velká konkurence,se drží řekla bych na špici.Jen tak dále Pepíno.
  • Happy birthday..

Všechno nejlepší Pepo! *14* *14* a dneska se uvidíme na Rock pod zámkem *3* *3*
  • nej kapela

Vojtek i s jeho bandou jsou fakt skvělý, Je to nejlepší kapela kterou jusem kdy slišela a jsem za to ráda. Nedávno jsem byla v Jaroměři a fakt jsem si to užila. Jak Kabáty tak i Komunální odpad a Walda gang
  • Joffrey de Peyracu!

Pane Vojtku !

už jsem byla na muzikálu Angelice 3x a vždy jste hrál a zpíval
    výborně!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit