-
Doporučení
Doporučuji ( kdo ještě nezná ) písničku od Joshe In Her Eyes, volně ke stažení jsem ji sehnala na www.mp3s.nadruhou.net, na www.youtube.com ji najdete taky i s klipem, stojí to za to. Patří ke soundtracku z filmu 300 *1* -
Groban je nej.
Holky nemyslete si, že ho žerete jenom vy, já ho taky žeru a to jsem kluk. Už mám doma od něho dvě alba Closer a Awake. Má opravdu moc pěkný hlas, opravdu jeden z mála skutečných zpěváků, který má nádherný hlas a nemá žádné skandály. Krom toho zpívá píseň k filmu Trója a taky k filmu Polární expres překrásnou píseň Believe, tady máte odkaz http://www.youtube.com/watch?v=55t9OPOy-Yg&feature=related Nevíte náhodou nechystá on nějaké koncerty? *4* *15* *3* -
Josh Groban má podle meho ten nejůžasnější hlas co sem kdy slyšela... Fakt je mi divný že ho v ČR skoro nikdo nezna. věěěěčná škoda
-
Jshííík
Ahojky Já teda joshe Brobana uplně žeru nemůžu se dočkat až pojedu na ten koncert doufam že to bude brzo Miluju ho je fakt bombastický ikdyž zpívá vážnou hudbu *14* *14* *14* Je uplně nepřekonatelný a ten jeho kukuč.... ani nemluvím a posluchala bych do od rana do večera!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* MILÁŠEK!!!!!!
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Josh
Ahoj Lído, CD Joshe Grobana je možné objednat na www.vltava.cz, kde si v sekci hudba najdeš jeho jméno a vyjedou Ti všechna jeho vydaná CD a DVD. Já už mám dvě jeho CD a v pondělí jsem si objednala nejnovější AWAKE a už teď se ho nemůžu dočkat.
Renata -
Josh
On je božííí *4* a ty jeho krásný hluboký hnědý oči - o vlasech ani nemluvím. Skvělý hlas! -
Re: poradit
Jo pripomina ti to Westlife,..oni ji take zpivaji... *4* *1* -
Josh
Ahojky lidičky!!! Úplně žasnu kolik lidiček miluje hlas Joshe Grobana jako já!!! Poznala jsem ho youtube a uplně ně uchvátil! Od té doby sháním co se dá o tomhle fascinujícím človíčkovi! Jen mi pořád unikalo, kde seženu v čechách jeho CD, když ho tu téměř nikdo nezná! Byla bych moc ráda, kdyby jste mi mohli poradit! Moc prosím a předem děkuji Lída -
je to milacek
*8* my ho z dcerkou proste milujeme, ma nadhernej hlas,rozmilej kukuc,fakt krasne urostlej a ten hlas!!!!! *14* *14* je to prijemne nadhernej optimista porad se usmiva, milujeme ho!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
pan zpěvák
Jsem příjemně překvapená, že ho v Čechách neznám jen já, ale i pár Čecháčků :)
Teď o víkendu jsem ho viděla v jednom dílu Ally McBealové, taky tam zpíval dobře. Ale poprvé jsem ho slyšela na hudební stanici, když jsem byla v Egyptě před čtyřmi roky - byla to písnička "You raise me up" - a protože jsem si já chytrá nepamatovala jeho jméno, tak jsem ho pak na internetu našla podle názvu písně. Ta písnička s tou atomosférou Egypta mě dostala. Ale myslím, že nejen tahle, pár jsem od něj už slyšela a je to borec. Není moc zpěváků, u kterých bych zůstala stát s otevřenou pusou. Má řekla bych přímo čarovný hlas a čarovný projev. Jednou z něj bude legenda. Jsem ráda, že ho taky znáte *14* -
josh a gavin
znate nekdo Gavina DeGrawa?? kouknete na nej poslehnete si jeho pisnicky na youtube a urcite se vam bude libit!!!!!!!!!!!!! *14* *3* -
koncert
ahoj, ani jsem nemyslela, ze ho tady tak milujete a jsem rada, ze nejsem sama:) Josh je zasny i jeho pisnicky, ale chtelo by to zazit na zivo, na jeho koncerte....!!urcite bych sla,co vy? *14* *14* *4* -
Josh
Jinak mrkněte na grozujo.blog.cz -
Josh
Lidičky.....a slyšeli jste jeho písničku Per te nebo Remember when it rained nebo February song?????Jsou naprosto úžasný. Mám všechna jeho cd a myslím,že je obrovský talent... *4* -
poradit
Jo, vlastně jsem chtěla poradit a spíš se zeptat-You raise me up je jeho autorská písnička, nebo přezpívaná? něco mi strašně připomíná.... -
poradit
Hm, tak tenhle zpěvák je fakt borec, sice se opakuju, ale co naplat. V jednom kuse su na youtube a pouštím si jeho klipy-můžu doporučit : http://www.youtube.com/watch?v=9ctz SY0hNxI
a taky: http://www.youtube.com/watch?v=ls7i la3srz
Úplně nejlepší je, když rozumíte textům, to mi konečně začal běhat mráz po zádech. Ale něco je na něm zajímavého-ne, že bych jenom vysedávala a poslouchala ho, on dokáže úžasně motivovat k další práci, do které mám pak chuť a taky mnohem radši hraju na klavír, což se mi do té doby nestalo. Zajímavé... -
Re: Trója
Aenease-ten mladičkej boreček na konci filmu,jak ma utect s těma spisama tajnou chodbou společně s Paridem a Helenou,taky s ženou Hectora. -
Trója
On hrál v Tróje?
jestli ano koho? -
ahojte lidi, jsem ráda že jsem narazila na vás, kteří Joshe znáte, je to škoda že ho v čr moc lidí nezná, já právě sháním ty jeho cd, nevíte kde by se dala stáhnout?
-
No... nedávno mi kamarád poslal jedno video (You Raise Me Up), které mě naprosto ohromilo.... no a teď už mám všechny cdčka a jen si užívám ;). Myslím, že má naprosto úžasný hlas a navíc působí a vystupuje sympaticky :3