-
Ciara
rekla bych ze ona je na tom hur nez my kdyz si musi vymejslet:-) -
pro Šaricii
Stačí se podívat na debaty o kus níž--já jsem byla "velká fanynka"!!!!!!!!!!!!!!!!!!odepiš -
Claire
Ahoj! já bych jí už taky jednu natáhla...ale to není bohužel v našich silách... -
moc sladký
-
pro*Ciara*
jo,tak ty víš, kdo to je šaricie?To by si mohl vymyslet každej:(si ubohá.No...ale větší ubožák je Josh:) Jinak zdravim Šaricii:) -
Ciara
nemas zaco,uz me taky dost srala,si schvalne precti ty jeji kecicky, prej ze vipada jak hilary duff,teda ne ze bych ji to zavidela:D ale je nejak zvlast ukecana,zaslouzila by poradnou pres drzku. -
pro všechny!
Ahoj všichni-nebavilo by mě psát každé zvlášť!Takže-DĚKUJU že jste se "mě zastali" protože já kláru tak nesnášim-že to ani nejde napsat jak moc!!!tak díky -
joj,jeste neco,ty si studovala gimpl a je ti 17?to ses moc daleko nedostala co?:D
-
pro kravu teda klaru
boze ty si takova kraaava:D to snad ne,ty jebes kazdyho uplne vsude,necpes ty nahodou ze mas vilu u Joshe na potkani?:D schvalne se kouknete na forum ty Hilary duff tam se taky vyjadrila, kdybys byla modelka,tak se tady nezdrzujes s tou "vetesi" nazvanou normalni lidi,ptz modelky na takovyhle diskuse nechodej a nemachrujou tady se svym majetkem,nemaj to totiz za potrebi, ses trapna,lituju te -
!!!
Pro tu krávu kláru : Tak ty se dokonc znáš s Naomi....wau..to je super!!!Sezes¨nes mi podpis????Myslíš si že sem tak tupá nebo co?Myslíš že ti budu věřit tty tvoje výmysly!!Jo holka, tak to máš pech, já ti nevěřim ani slovo!!!na diskusi HD si psala že přítele máš 3roky a tady píšeš že 2!!takže si to v hlavičce trošku srovnej než si začneš vymejšlet!!!!Zbohem ty jedna chudinko!!!!MAKE PEACE!!NOT WAR!!!!(doufám že tomu rozumíš, když máš Aj na 1. a studovala si gympl...!)