-
pro Pavlinku:
Jo, tak to máš pravdu-ona si začala -
pro dashu:
Dasho-super!!! -
josh je něco úžasnýho. Takový kotátko na pomazlení. Viděli jste film nejpevnější pouto? U Pearl Harboru to mělo být naopak-aby on přežil. Když se dívám na scénku "mezi padáky" tak mi leze mráz po zádech. ihned bych byla na jejím místě :o))) Je to hold náš skvělý Josh
-
pro všechny
Čus lid.proč vůbec řešíme kláru?není to kravina?dlabejte na ni je to kravka kterou jsem teda ještě neviděla a prostě serte na ni. -
Šarianka
hele starej se o sebe a to, co se líbí nám nekritizuj!!!! -
pro šáriánku:
To si myslíš jen ty!!!!!Prosimtě ta tvoje šáricie tady dlouho nebyla, já vim o kom mluvim!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Pro všechny blbý fanynky
Jedinej kdo má tady pravdu je Šaricie, a ty co tvrdí to co my.Josh je buzík, kterej všechny balí na ty svý sladký úsměvy. Je to debil. A fanynky jsou jenom houf slepic, který když ho vidí na plakátu tak omdlí. Toť pravda -
pro kačku:
Ahoj Kačko!! JÁ JÍ TAKY NECHÁPU! Víš, ona si myslí že je jak hodně úžasná!!!!! -
pro KLÁRU:
Jdi si tam sama!!!Jak Katka řekla toto je debata pro všechny!A nechápu proč by se tě měla Katka zastávat?jen proto že jste obě modelky??prosímtě jdi se vycpat! -
pro kláru:
Kláro,laskavě mě tady nenapadej já sem proti tobě nic neřekla!a ani s tim začit nehodlám protože mi za to ani nestojíš! a jestli sis toho ještě nevšimla,tak tohle je !!!veřejné!!!! diskusní forum tudíš se můžu plést do debaty komu chci a jestli chceš vést soukromé hovory a rozhovory tak si pořiď mobila a nebo si di vylejvat svoje problémy někam ven na pavlač!