-
pro katku!
Ahoj Kačko, ty vypadáš na super holku narozdíl od mé "kolegyně":-):-) Víš ona si začíná uvědomovat ( a že to trvalo) že je všem pro smích!!!!!!!!!!Já už z ní taky slzim! tak papa -
prosimtě neser se do toho jo? díky
-
ahoj všichni! já teda jen koukam proč tu řešíte nějakou Kláru a ne joshe hartnetta! já sem sice taky modelka Kláro,taky už od svejch 13 let v agentuře companymodls a taky cestuju....ale to neznamená že se musíš povišovat nad ostatní! já tě nechci soudit protože tě vůbec neznám ale sz toho tvýho chování seš zřejmě dost nafoukaná! a pak už vim,kde se berou ty reklamy o tom,že sou modelky nafintěný.....!!!! tak laskavě tady nedělej nám všem reklamu! pro ostatní: všechny takový fakt nejsme věřte mi:-) hodně štěstí ať vyřešíte tenhle spor:-)
-
fakt sem ubohá? hm,co s tim nadělam no....:-) fakt mi to trhá žíly a asi dnečs neusnu jak mě to bude trápit že slečna nikdo mi tu vykládá o ubohosti fakt....:-))) ne toho neznam! a milé dámy pokud ste si nevšimly,tak já nepsala že znám joshe osobně ale že vedle něj bydlim:-) to je poněkud rozdíl ale s tim si nelamte hlavičky já chápu že ste jen blbý slepice a tudíš se tu sváma už nemíním ani zdržovat protože olítám do paříže tak čau čúzy:-)
-
pro *Ciara*
Ahojky Ciaro já ti jenom chtěla říct že máš abslolutní pravdu, než "modelka Klára"!!! psala jsi že studuješ konzervatoř-quatro! já se jen chtěla zeptat jestli 1 nebo 2?díky (kláro, jsi ubohá!) -
pro kláru
Jo a na tuty se vsadim že toho Otmara znáš, nebo se mýlim???? -
klára
Já jsem tam nebyla, to máš pravdu, ale ani nepotřebuju!!Ale nebudu se tu bavit s čúzou, kterou nedohonil rozum!!!!Já jsem narozdíl od někoho vychovaná! -
DASHA
Daaho je vidět,ža aspoň jedna myslí!!!máš pravdu!!!!!!!!!!!!!!! -
ha,ha,ha ty krávo a si jako myslíš že v tý ulici je jen jedna vila jo? vidět žes tam nikdy nebyla tak rdši drž hubu!
-
Ciara....
O.K. ...radši toho necháme....někdo tady měl připomínku, že bysme asi měli radši donekonečna vykládat, jak je Josh úžasnej......myslim, že to už tu bylo zmíněno hodněkrát a neni třeba to opakovat. Tak se mějte......