-
ta černoška je uplně normální modelka a pokud seš v dobrý agentuře a máš dobrý umíštění tak hold cestuješ a znáš slavný lidi....pohybuješ so prostě ve stejnym prostředí! zrovna jí znam z přehlídky pro escadu... na to pro mě neni nic divnýho! to je jedna z mála věcí,který sou na modelingu to dobrý! a jestli se vám zdám nafoukaná tak to je na modelingu ta horší věc taková bejt prostě musim jestli chci něčeho dosáhnout v tomhle prostředí modelingu je to dost falešný a musíš mít hold ostrý lokty abych se dokázala nějak prosadit!
-
pro dashu a klaru
JSTE NAFOUKANÝ .....!! Ciara má pravdu!!! Kláro nikdo ti nežere že se znáš s tou "černoškou"...to nevidíš že si z tebe všichni dělaj srandu???tuhle diskusi jsem pročetl s kámošema a oni říkaj to samí co já!!! a ty dasho taky(se divim že se jí zastáváš)... -
pro dashu:
moc ti děkuju,konečně někdo inteligentní:-) já si teda nemyslim,že bych se tu nějak vytahovala jen sem odpovídala na dotazy toho puberťáka:-) jo,joshe sem tam viděla jen jednou když nasedal do auta z nějakou blondýnou a pak na zahradě ale jinak ho neznam stejně jako vy! je to taky jen člověk nic víc! ale opravdu ti moc děkuju měj se hezky ahoj:.-) -
Josh je hezkej,průměrnej herec!!!Většina z vás ho má ráda jen pro to jak vypadá a ne pro to jak hraje...což je podle mě škoda!!!
-
Ciara
hele.......nevim sice, co si zač, ale jestli psala Klára pravdu, tak je fakt dobrá-je asi hodně pěkná, chytrá(právnická škola....) a ty jí nejspíš jen závidíš!!!!!! Tak se radši snaž se sebou něco udělat, protože je to fakt ubohý!!!! Třeba jí moc nevěřim, že bude bydlet vedle joshe(mimochodem-josh je jednička!!!!!!), ale to je její věc, jestli si jen vymýšlí, nebo říká pravdu..... Kdyby ale nelhala, tak si myslím, že takovýchhle holek by mělo být víc!!!! No tak lidi.....dyť se z nás stávají totální, namyšlené a pitomé krávy! To je můj názor-přeberte si ho jak chcete........ -
pro kláru
Kláro ty jsi pěkná ....!!! Myslíš si že kluci žerou jen samí modelky???ty naomi "cambelová" -ani to neumíš napsat, a znáš ji!Tak to byl náznak zoufalství!!!!! -
asi máš prvdu, tady končim. doufám, že tu úlevu pocítíš ;-)
-
aha no,tak to po tom chápu...ale zkus dělat něco užitečnějšího bude to pro všechny jistě uleva:-)
-
pro krásnou modelku kláru
Tak já sem blb jo?No to snad není nutný o mě psát, já to o sobě vím. musím si vymýšlet, já sem totiž tak ošklivej, že vůbec nevycházim z baráku, to i snad zadek slona je hezčí. a tady si alespoň takhle zvedám sebevědomí. -
josh
josh je proste ten nejhezci kluk na svete.strasne se mi libi jeho vlasy,oci,postava,ruce zboznuju ho.