Přejít na výpis diskuzí

Josh Hartnett

OSOBNOST 31.12.2006 
485 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro toho blba.

já ho těžko můžu pozdravovat já se s nim nebavim a pochybuju že by se bavil on se mnou ajinu mam sice na výbornou ale když bych ho viděla pochubuju že by ze mě něco vypadlo! říkám že ma vedle nás dům nic víc.:-) JO,TAK TO UŽ CHÁPU PROČ SI MUSÍŠ VYMEJŠLET:-)
  • já sem mu prej ale vážně podobnej, akorát nemám zuby a vlasy a v mládí sem omylem snědl mutagen - to bylo takový komunistický hnojivo, a vyrostla mi třetí ruka.jinak tam toho džoše pozdravuj, že ho miluju, já sem totiž bisexokvadrosexuál.
  • už se nemůžu dočkat alspoň uvidim,co si zač že si musíš vymejšlet že znáš joshe a vypadáš jako brad! jo,jentak mimochodem dnes odlétam do A.L a josh hartnett tam má vedle mě vilu tak proto sem se chtěla ujistit jestli ho znáš víš?protože to neni nemožný!
  • pro kláru

tak koukám, že nám tady některá zakomplexovaná a asi inteligentní osoba vleza do diskuse, divim se ti, že na to reaguješ. jak sem tak pochopil, tak ty už vlastně čekáš jenom na to, až tady budeš mít svůj profil co?? - inteligentní blonďatá modelka co zná naomi, tak až ti tady ten profil udělaj, tak dej vědět,rád si tě prohlídnu, já už ho tady taky brzo budu mít, jako dvojník Brada :-)
  • je krásný že tvoje uroveň IQ ti ani nedovolý vyjadřovat se jinaj než vulgárně! to mi přijde opravdu naprosto k smíchu! jinak si to asi neuměl/a.... a navíc,neodpovídala sem tobě,tak se tu neztrapňuj a nepleť se jinejm do debaty když se s tebou nebavěj... kdyby sis přečet/a na co sem odpovádala tak bys pochopil/a proč sem tu zmiňovala že sem modelka...ale asi neumíš ani číst tudíš to chápu!
  • a to se maji vsichni posrat z toho ze si modelka ty pičo
  • Josh-náš miláček

Josh je úplně super,skvěle hraje atd....,krásnej chlap,to hlavně!!!Chtěla bych ho jednou potkat,to je můj nej,nej,nej sen.
  • TUDOR

chytla sem se pro to,že sem na tom nehledala nic divného,já jako modelka hodně cestuji a znám naomi cambelovou a pro to mi to nepřišlo tak divný! já sem nehledala na tom nic divnýho protože sem si nemyslela že seš jen puberťák! zase tak naivní nejsem jestli si si všiml,tak sem hned po tom psala jedné holce že ti nevěřím! na to ses zase chytil ty no,neboj blondýnky nejsou jen naivky zvlášť ne ty,který studujou gympl s právním zaměřením! smůla no,ale pro tebe:-)
  • proč zrovna tebe?protože ses chytla na takovou blbost - jako že sem s nim mluvil. z mi strany to je všechno recese(stačí se podivat na mé jméno) škoda že si to nepochopila :-(
  • TUDOR

proč jako zrovna mě? protože sem blonďatá,protože sem modelka? jak můžete bejt vy kluci tak strašně povrchní!!! vůbec mě neznáš,nikdy si mě neviděl tak nechápu proč zrovna mě....?!!! ale každopádně tobě přeju,aby sis našel holku,kterou nebudeš muset balit na to že vypadáš jako brad jak si tu také zminoval...ale na to,jakej seš opravdu ty! já nestojím o to aby mě josh objal jen ho uznávám jako skvělého herce,který má charisma,líbí se mi jeho názory a líbí se mi i on sám! ale svýho miláčka mám už 2 roky a nemůže se mu žádnej kluk ani josh vyrovnat pro mě je on prostě nejlepší!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit