Přejít na výpis diskuzí

Josh Hartnett

OSOBNOST 31.12.2006 
485 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Džoš Hart inter fer nett

tož to je nějaké divné né, že je na sedmém místě, já s nim včera mluvil, a on říkal, že v USA je až na dvanáctém, tož nevím esli f tom nejsů nějaké podfuky.
  • pro saricii!!!

jdi si obdivovat nějakýho sámera, ale předsdtav si že tě Josh a nějakej poďobanec pozvou do kina! S kým bys šla???:-)PS:ZUZI díky, žes uznala že mám pravdu!
  • no,myslim že joshe by chtěla mít doma každá z nás a dokonce i ta,která tvrdí že ne:-) je naprosto užasnej a má i charisma což je důležitý! vážně nevím,co víc bych k tomu řekla ale myslím,že není nutné říkat vůbec něco vy,komu se také líbí mě jistě chápete:-)
  • pro ZUZI

Vis proc sem lezu?protoze me bavi cist jak se vsichni vztekate kdyz napisu ze je to PAKO..:-)chci vas pozlobit a uznej ze mi to docela jde..
  • SARICIE

SARICIE,velká fanynka má pravdu! pěkně tě setřela!!!nám se Josh líbí, jestli tobě ne, tak proč jsi sem vůbec lezla?!?
  • lucik

bacha,on nerozbouri hormony kazdy holce,jen ty co se libi a to nejsou zdaleka vsechny..nemyslim to zle,klidne ho obdivujte,ja jen nemam rada davovy silenstvi.zamyslete se nad sebou a vyjdete na ulici a najdete si kluka z masa a kosti,ne hvezdu z hollywoodu..dekuju za vas cas straveny pro cteni tohoto prispevku
  • pro velkou fanynku

dobre,my jsme namysleny kravy,ktery mysli jen na sebe.a ty ses jedna z tech upocenych nanynek,ktery stoji pred PAPIROVYM plakatem a vzdychaj:,,Ach Joshi,ja te miluju´´.je to normalni?Vy ste hysterky ktery se zamilujou do kazdyho hezouna co prave hraje v nejaky blbine..nereknu,muze se ti libit ale vy jste tupy stado obdivujici hvezdu.dekuji za pozornost..
  • je fakt nejlepší:-)
  • super wallpapers

Nevím jak vy, ale já se jdu odreagovat na http://wallpapers.webprovas.com Byli jste už tam? To se mobily nažerou!!!!!!
  • Achoj pusinko

je to chlapek kterej dokaze rozbourit hormony kazdy holce ,chtela bych ho mit doma

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit