Přejít na výpis diskuzí

Josh Hartnett

OSOBNOST 31.12.2006 
485 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kláro!!

kláro teď jsi se hezky prokecla, že tvůj táta bydlí vedle Joshe!(vedle něj totiž bydlí nějakej Němec Otmar Friench)!!!hahahahahahahaha
  • Dasho!!!

Dasho,,,vzpamatuj se!!!!!!!!!!!!!!!
  • pro klárinku...

Kláro,,,furt myslíš že ti to někdo žere???vidíš ty studuješ práva já konzervtoř-(quatro)!!!tak kdo tu mluví o inteligenci???
  • Lidi co je s váma???Tohle mají být komentáře k Joshovi a ne k nějaký Kláře která tvrdí že bydlí vedle Joshe...já osobně si myslím že kecá ale nechci se do toho míchat....tak papík!
  • v agentuře sem už 4 roky za tu dobu sem se vypracovala mezi nejlepší špičku...za to že můj táta si nechal postavit barák vedle joshe já nemůžu:-) a dashu fakt vůbec neznam!!!
  • Martin

já bych ti jen chtěla říct, že se s Klárou vůbec neznám, jen sem narazila na tuhle diskusi a ....... Srazit auto může každýho......může se stát i spousta jiných věcí!! Mě už třeba taky jednou srazilo auto-a nebylo to zrovna pěkný.....
  • podle mě si ten příspěvek tzv. od dashy psala ty kláro, jako že se tě někdo zastává,dá se to lehce prokouknout.ono vůbec neni důležitý jestli si nebo nejsi modelka, jestli si krásná,jestli máš iq150, máš nebo nemáš vilu vedle joshe, zítra tě může srazit auto a všechny tyhle věci ti budou k ničemu.
  • bob....

já se můžu zastávat koho chci, jestli dovolíš! A neříkej že sem nafoukaná, protože mě vůbec neznáš!!!
  • pro modelku Kláru

Teda Kláro nic proti tobě, ale nemyslim si, že jsi na tom tak dobře, že máš Joshe za souseda. To bys musela bejt jó dobrá... a to podle těch tvojich vzkazů... no nevim no...
  • pro Kláru

jako kláro komu ty kydy pořád cpeš,už si to jednou napsala že si modelka a dooost inteligentní a že si hraješ na víc než máš.tak proč sem lezeš furt nikoho to stejně nezajímá a mají s tebe akorát všichni prdel!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit