-
když vás josh nezajímá tak sem nelezte a stejně ty keci nikoho neberou né.do prdele my vám taky furt něco necpem.josh prostě skvělej a dobrej tak co
-
Ahojte,,,,,,,,,Joshík je skvelej ale mam jeho podpis ja tak mi polibte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
O Joshíkovi
Joshua Daniel Hartnett je móóóóóóóóc krásnej začal se mi líbit už ve Fakultě byl tam hrozně sexi a jak ho ten mimozemšťan prohodil akváriem tak mi ho bylo moc líto. ale i jeho další filmy byly skvělý např. Pearl Harbor, Černý jestřáb sestřelen, 40dní a 40nocí, Detektivové z Hollywoodu, Othello, Miluj mě prosím, Halloween H20, všechny tyhle nádherný filmy jsem viděla a taky je mám doma chtěla bych se na ně dívat skoro pořád on je ve všech tak nádhernej i když v Othellovi hrál zlího byl tam prostě skvělej. A ti kdo ho nesnáší ať sem nelezou mi jim taky nelezem na jejich posraný stránky!!!!!!!!!!!!!!!! -
všem debilům
Takže ti co o něm píšou takový hnusárny a urážejí ho ať jdou do prdele a už se nevrací -
pro Šárinku
Když Joshe tak nesnášíš, tak sem vůbec nelez a neotravuj. Aby někdo nerozmlátil ciferník tobě, ty náno... -
Je skvělej
Josh je skvělej a já tímto zdravím všechny kteří se mnou souhlasí.Je to sladkej medvídek...Ještě že to není 4ech protožr to bysme ho jeho ctitelky semou láskou snědli!!!Pokud máte někdo jeho foto pošlete mi ho na mail.Předem děkuju.Vaše Jana -
proč joshe tak řešíte nikomu se líbí a tak.já taky nikomu furt necpu jaká je to gemba hnusná a tak.josh se nedá řešit je prostě skvělej a dobrej a né žádnej haizl.to zas nikdo závidí no,ale to je už jeho problém!!
-
nechapu jak si nekdo muze myslet ze je teplej naprosto sladkej muj milacek
-
pro všechny fanynky
Ten kdo tvrdí,že Josh je sexy je asi slepej!Je naprosto šíleně hnusnej a nemá žádný svaly..Nejradši bychom mu rozmlátili ten jeho sladkej ksichtík:-( -
-
Re: pro všechny fanynky
Já se divím že se svou inteligenci dokazes vubec zapnout pocitac *1* *15* . -
Re: pro všechny fanynky
tak hele jak ty muzes vedet jestli Josh Hartnett má svaly nebo nemá podle mě (aspon si to myslim)že vy dvě nejste naky nádhery hele tyhle hovadiny sem radši ani nepište vy čupky rači to nechte pro sebe vy krávy!!! *5* -
-
Re: Re: pro ty holky ktery vykládaj blbosti o JOshoj
ne pro fanynky ale preo ty holky co vykládaj blbosti
-
-
-
Josh je bezva a má charisma.Prachama určitě nerozhazuje,to by hrál v každým filmu,který mu kdokoli nabídne,jenže zas v tolika filmech nehrál ne?Vybírá si to,co se mu líbí. Sice ho neznám ale připadá mi,že mu nejde o prachy,prostě má rád herectví.A teplej není a i kdyby byl,vám to může být ukradený,většina z vás ho ani neuvidí.Tak pa.