-
Ti co o nem pisou ty trapny veci treba ze je teplej atd.. tak pouze zavidej a jsou to oni co jsou trapny!!Josh je proste nej....
-
Jajinka
Ja tam jedu se svmi rodiči na dovolenou.jo určitě mu to vyřídím.tak pap a jestli maš nějake fotky tak mi je pošli!!!díky nati -
-
Re: Jajinka
čauky..=) prosímete dke bydlí joSh..? když si tam byla s tema roidčema...? papec *3* -
-
Re: Re: Jajinka
to jo no *15*
-
-
-
pro Natulka
no to se máš já ti tak závidim,proč máš takový štěstí?a proč tam jedeš?Tak mu to vyřid že je úžasnej co?a pak si ho určitě vyfoť a pošleš mi tu fotku že jo?prosím díky se zatim měj Jana -
hezisku ten je tak sladouckeeeej neco takovyho tady u nas potkat tak to by byl zazrak je klaaasnounkej
-
JA jsi myslím že vy o něm nic nevíte ale ani ale jak může vědět jak se chová.Já to znám ze svých zkušeností.Opravdu krásnej kluk usmíval se na mě,ale jak jsme se víc poznali prásk a je z něho protiva .Já také Josinka obdivuji ale jeden nikdy neví pošlete mi fotky prosím já možná o prazdnínach jedu do Kalifornie a jestli ho uvidim tak mu řeknu jak ho tady zbožňujeme a vyfotím si ho .Sice by to musek být zazrak,abych ho potkala ale kdo ví?????
-
Neni teplej!!!
Josh nemůže bejt teplej!!!A i kyby byl tak je to jedno,protože pro mě bude pořád ten nejroztomilejší a nejhezčí herec s nejkrásnějším úsměvem na světě!!!!! -
pro Šárianka
no nemyslim si to jenom já že je normální a tak.jo a to by asi nechodil s holkou kdyby byl teplej!!no a jakej máš teda důkaz že si sním mluvila,to můžu napsat i já a budu tvrdit že je to pravda,ale pravda to nebude.jo a nechci se hádat o joshovi -
Je úplně normální
Ten kdo oněm chce psát nějaké keci,tak ať si to píše jinám.Je úžasný a ktomu moc pěkný.Teď je v bravo girlu jako plakát.Kupte si ho kdyžtak,moc mu to tam sluší.Ahoj. -
pro Jájinku
Když nevěříš,že jsem s nim mluvila tak si nevěř-ale teplej je....Nemůžu za to že si myslíš že je normální:-))) -
milacek
je krasnej skvelej uzasnej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!v pearl harbor mu to slusi je proste sladkej!!!!!!!!!§