-
Joshšík
Lidičky já ho miluju!!!!On je ten nejúžasnější herec,jakej kdy může bejt.Je prostě k sežrání!!!A v tom Pearl Harbor byl nádhernej,škoda,že pak umřel.Pěkně jsem si u toho pořvala.Je KRÁÁÁSNEJ!!!!A JÁ SEM DO NĚJ BLÁZEN!!!MILUJU DO!!!prosím a kdyby ste měli ňáký jeho fotky,tak je pošlete na muj e-mail M.Kryslova@seznam.cz DĚKUJU PAPAPAPAPA -
Joshua
ať táhnou na jinou stránku co h onesnáší,prostě jenom závidí že je dobrej a taaak úžasnej a namyšlenej není vůbec prostě úplně normální jako kdyby ani známej nebyl né??serte na ně ldi fak jen závidí a ať nám nechají joshe na pokoji né??každej má svůj názor a já mám ten dobrej-SUPER HEREC ,DĚSNĚ PĚKNEJ A TAAAK ÚŽASNEJ.tak jo se mějte papa Jájinka Harnettova(ne to je vtip kéž by to ale nebyl).tak čau!!! -
Miláček Joshík
-
josh
je to nejhezci a nejlepsi herec...zahral dobre jak pearl harbor tak i cerny jestrab sstrelen... je proste super -
krasavec
ja nechapu proc ho urazite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!vzdyt je uplne skvelej!nadhernej,sexy,ma peknej zadecek ja bych ho sezrala!!!!! -
milášek
Josh je uplně nádhernej chlapík!já ho uplně žeru!potkat ho na ulici tak se tam asi rozteču:-)tak ho pozdravuj te!!!!!!!!!!!! papanek -
pro ZASE JÁ...
Fakt by mě zajímalo, jak ses dohrabala na prázdniny s Joshem,už vidím nějakou tvoju kamošku jako jeho sestřenici... haha, to byl fakt ubohej, ale celkem vtipnej pokus - no, tak to ti nevyšlo... -
neeeejKrásnější kluk světa
no to je prostě ten neeeeeejhezčí kluk to prostě ani nejde jinak říct -
krasavec Joshík
Já nechápu proč sem píšou takový lidi,kterým se nelíbí a nenávidí ho!!!!! Když ho nemáte rádi,tak sem nepište!!! Akorát ukazujete to,jak mu závidíte...Joshík je úplně úžasnej,sladkej,dokonalej,...Do nedávna jsem ho neznala a když jsem ho uviděla,tak mi spadla brada:-)Je mladej,talentovanej a má nádherný oči a úsměv:-)))Hrozně se mi líbí a vždycky když ho vidim,tak jsem úplně hotová a mimo:-)Jednou bych chtěla,aby mu byl můj kluk aspoň trochu podobný:-) I LOVE YOU, JOSH!!!!!!!!!! PS:Ikdyž tě neznám:-) -
to samí
je úplně nemožnej, zbohatlej, rozmazlenej harant. Vím to ,protože sem s nim strávila prázdniny-je to my kamošky bratranec,a tak sem snim mluvila-je to teplej debil,kterej má každej tejden jinýho hošíka.