Přejít na výpis diskuzí

Josh Hartnett

OSOBNOST 31.12.2006 
485 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teplej debílek,úplnej idiot
  • Je dobrej........
  • to Paja

Ty malá ubohá, zamysli se nad sebou co to sem píšeš za kraviny. Ty na něj nemáš, tak vypadni. Nám se akorát líbí, zato ty se za něj málem vdáváš, nebo co. Dej si odchod!!!!
  • Vy všichni na Joshe nemáte, to jenom já já já já já já já já já já!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Takový zrůdy jako ste vy na něj nemáte tak tady nepište kraviny typu "Já ho miluju". Jak ho můžete milovat, vždyť ho vůbec neznáte!!!!!!!!!!! Fakt musíte bejt pěkně omezený, raději si najděte kluka a potom poznáte co to je pravá láska:)
  • Je to nejhezčí herec co muze být.
  • joshhartnett.wz.cz

Ahojky, udělala jsem web o Joshovi, tak jestli chcete, můžete se mrknout... joshhartnett.wz.cz
  • mazel

Tak jak vás tady tak poslouchám, dost Joshe zerete!A musím teda souhlasit ze je proste skvelej.Je fakt moc dobrej.Hezkejch kluku, je hodne,ale on je tak roztomilej a zároven sexy ze se mu nedá odolat a ze má nekdo problém je jen jeho vec, takový lidi bych vubec neresila ti jsou méne ceni, jestli závidi tak to maji si nechat pro sebe a neotravat tim jiný,nikoho to nezajímá!!!
  • Jojo, vsichni mate pravdu.Ale krasnej je,to se musi nechat!
  • :o))

Zajímalo by mě, proč ti, co tady píšou, že je Josh pako a takový ty kraviny. sem chodí. Když se mi nelíbí, tak nelezu na jeho profil.To chce trochu přemýšlet, vy idioti! Pro mě je Josh jeden z nejkrásnějších lidí na světe, sice je to absolutně nedosažitelnej objekt, ale fakt stojí za to. A vy všichni, zakomplexovaní vymatlanci si tu vylíváte zlost, že jste škaredí. Táhněte!! I LOVE YOU, JOSH, MY SWEET DARLING !!!
  • h

je proste kocak

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit