Přejít na výpis diskuzí

Josh Hartnett

OSOBNOST 31.12.2006 
485 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pearl harbor

jjaaaaaaaaaaaaaaaaa ho upo muluju furt na nej myslim upo sem brecela kdyz ve filmu pearl harboru umrell ja HO MILUJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUU *14* *14* *14* *14* *14*
  • JOshhhhhhhhhhh

holky asi ho vsechny upo zboznujemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ja ho upo milujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uu *14* *14* *14*
  • super wallpapers

Nevím jak vy, ale já se jdu odreagovat na http://wallpapers.webprovas.com Byli jste už tam? To se mobily nažerou!!!!!!
  • Josh

Josh je azda najkrajší muž na svete (a taktiež vynikajúci herec). Ja ho doslova žerem. Je veľmi, ale veľmi sexi. No a tie jeho oči. Mám najkrajší kukuč na svete. Nie je síce ten najvyšportovanejší chlap, ale mne sa napriek tomu páči. Áááááách mať ho tak doma - tak by som držala len a len vo svojej izbe *14* *14*
    A určite nie som jediná na svete, kto na to nepomyslel!!! Nemám pravdu???
  • je fakt nejlepší:-)
  • pro velkou fanynku

dobre,my jsme namysleny kravy,ktery mysli jen na sebe.a ty ses jedna z tech upocenych nanynek,ktery stoji pred PAPIROVYM plakatem a vzdychaj:,,Ach Joshi,ja te miluju´´.je to normalni?Vy ste hysterky ktery se zamilujou do kazdyho hezouna co prave hraje v nejaky blbine..nereknu,muze se ti libit ale vy jste tupy stado obdivujici hvezdu.dekuji za pozornost..
  • SARICIE

SARICIE,velká fanynka má pravdu! pěkně tě setřela!!!nám se Josh líbí, jestli tobě ne, tak proč jsi sem vůbec lezla?!?
  • pro ZUZI

Vis proc sem lezu?protoze me bavi cist jak se vsichni vztekate kdyz napisu ze je to PAKO..:-)chci vas pozlobit a uznej ze mi to docela jde..
  • Josh

nemáte někdo joshovu adresu na autogram?????? jestli ano napiše mi ji pls na můj e-mail

můj mail je: Evule321@seznam.cz

mooooooooooc dík předem *3*
  • no,myslim že joshe by chtěla mít doma každá z nás a dokonce i ta,která tvrdí že ne:-) je naprosto užasnej a má i charisma což je důležitý! vážně nevím,co víc bych k tomu řekla ale myslím,že není nutné říkat vůbec něco vy,komu se také líbí mě jistě chápete:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit